Akumulatorska lančana pila AL-KO CSA 2020 18 V "Set"

Broj. art.:: 113816
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <b>Uključeni punjač i akumulator (5 Ah)</b>
  • Lagana, praktična akumulatorska štapna pila
  • Robusni mač od 20 cm za snažno rezanje
  • Veliki radijus kretanja do 3,5 m radne visine zahvaljujući pojedinačno prilagodljivoj teleskopskoj osovini
  • Tiha pila, bez otrovnih ispušnih plinova i kabela za struju s 18 V akumulatorom 20 V/5 Ah
  • Rad s malo vibracija, uravnotežena težina i savršena ergonomija za rad bez umaranja

Savršen rez na svakoj visini, bez emisija i neovisno – uobičajena AL-KO udobnost rukovanja. To je lagana, praktična akumulatorska štapna pila iz naše 18 V obitelji.


AL-KO štapna pila CSA 2020 – za vašu fleksibilnu brigu o drvetu bez napora

AL-KO štapna pila bez kabelova omogućuje jednostavno kresanje i rezanje grana.
Posebno duga osovina kod CSA 2020 omogućuje kretanje do 3,5 m radne visine. 20 cm mač visoke kvalitete s robusnim lancom omogućuje rezanje grana do debljine od 10 cm.
Precizan rez na teško dostupnim mjestima osigurava glava s mogućnošću podešavanja nagiba. Veliki radijus kretanja, kao i visoka sloboda kretanja zahvaljujući akumulatorskom pogonu, ne obračajući pažnju na dosadne kablove. Tako ste u mogućnosti sigurno raditi bez napora i opterećenja tijela – također iznad glave.
Akumulatorski pogon omogućuje upotrebu u bilo koje doba dana bez emisija, te jednostavnim održavanjem.


Tehnički detalji za AL-KO štapnu pilu CSA 2020

Robusni Oregon mač s dužinom od 20 cm i snagom rezanja grane do debljine od 10 cm, omogućuje brz napredak u radu , kao i jednostavno rukovanje.
Zahvaljujući prilagodnjivoj teleskopskoj osovini do 3,5 m radne visine i glave s mogućnošću podešavanja nagiba, štapna pila se optimalno prilagodi vašim traženim uvjetima. E-Motor najnovije generacije na akumulatorski pogon gotovo bez vibracija doprinosi glatkim rezultatima reza. Puno lakša u usporedbi s benzinskim pogonom, štapna pila CSA 2020 s ukupnom težinom od samo 3,5 kg (uključujući akumulator) omogućuje rad koji štedi energiju i preko glave.
Napunjeni litij-ionski 18 V akumulator 20 V / 5 Ah osigurava rad do 15 minuta. Punjenje akumulatora za cca 50 minuta. Litij-ionski akumualtor ima dug vijek trajanja, traži malo održavanja, bez efekta pamćenja niti samopražnjenja, te je time jednostavan za punjenje.


Gdje mogu kupiti AL-KO štapnu pilu CSA 2020 i alternative

Akumulatorsku štapnu pilu CSA 2020 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Jednostavan početni model za kvalitetnu njegu stabala u vašem vrtu.

Tehnički podatci

Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (6.27MB)
Preuzmi (911.64KB)
Preuzmi (1.09MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.