Akumulatorska lančana pila AL-KO Energy Flex CS 4030 Set

Broj. art.:: 113860 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <b>Uključeni punjač te akumulator B 200 Li (5 Ah)</b>
  • Savršena u ruci, moćna akumulatorska lančana pila s automatskim podmazivanjem lanca
  • Jednostavno napinjanje lanca bez alata
  • Rad s malo vibracija, uravnotežena težina i savršena ergonomija za rad bez umaranja
  • Snažni performansi rezanja zahvaljujući originalnom OREGON maču i lancu
  • Tiha, bez otrovnih ispušnih plinova i bez kabela za struju s moćnim Energy Flex akumulatorom 40 V/5 Ah

Visoki performansi rezanja, jednostavno rukovanje i održavanje, bez emisija i kabela za struju, E-pogon: To su AL-KO akumulatorske lančane pile s Energy Flex akumulatorom, univerzalnim izvorom energije za sve kompatibilne uređaje.


Akumulatorska lančana pila cS 4030 omogućuje visoke performanse bez otrovnih ispušnih plinova i kabela za struju

Akumulatorska lančana pila CS 4030 ujedinjuje solidne performanse rezanja, visoku slobodu kretanja, tihi pogon i bez emisija.
Veliki radijus djelovanja i visoka sloboda kretanja zahvaljujući akumulatorskom pogonu; nema kabela koji ometaju i ne mogu se slučajno prerezati. Moćni Energy Flex akumulator pogoni snažan E-motor, te je time lančana pila CS 4030 ebez emisija prava alternativa benzinskoj lančanoj pili.
Radi vaše sigurnosti: Za ugodan i siguran rad bez nezgoda, sigurno je rukovanje pilom u svim situacijama najvažnije. Stoga je akumulatorska lančana pila CS 4030 opremljena sistematskom kočnicom i štitnikom s brzim zaustavnikom lanca – dva učinkovita mehanizma zaštite.


Tehnički detalji za AL-KO akumulatorsku lančanu pilu CS 4030

Dugotrajan, orginalni OREGON mač s dužinom vodilice od 30 cm vam omogućuje brzi rad uz dobru upravljivost i rukovanje. Lanac pile Oregon 3/8" s brzinom od 17m/s osigurava glatki i čisti rez.
Zahvaljujući automatskom podmazivanju lanca, spremniku za ulje s prozorom za prikaz kao i mogućnost napinjanja, podešavanja i izmjene lanca / mača bez alata je i održavanje jednostavno – a vrijeme koristite optimalno za rezanje.
Brushless e-motor najnovije generacije na akumulatorski pogon s prigušenim vibracijama doprinosi glatkim rezultatima reza kao i radu bez umora.
S potpuno napunjenim Li-Ion 40 V/5 Ah Energy Flex akumulatorom imate mogućnost do 30 minuta rada. Vrijeme punjenja praznog akumulatora je 120 minuta. Li-ion akumulator ima dugi vijek trajanja, ne treba održavanje, jednostavno punjenje, bez samopražnjenja ili memorijskog efekta.


Kupiti AL-KO akumulatorsku lančanu pilu CS 4030 i dodatni pribor

Akumulatorsku lančanu pilu CS 4030 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranih trgovaca. Moćna, čista i bez kablova za profesionalan rad u vašem vrtu.

Tehnički podatci

Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 87
Podjela Podjela
Napinjanje lanca bez alata
Kočnica lanca DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 101
Lančana pila Lanac pile
Mksimalna brzina lanca 16.3
Odgovarajući remen za bateriju Kompatibilni akumulatorski pojas
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 30
duljina mača u cm 30
Podmazivanje lanca automatski
K vrijednost (m/s^2) 2
Maks.Trajanje rada 4.0Ah u min 20
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Napinjanje lanca bez alata DA
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Vibracije ahw, m/s^2 2.1
Akumulatorska obitelj AL-KO Energy Flex 36V
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Vrsta pogona Akumulator
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.