Akumulatorska lančana pila AL-KO Energy Flex CS 4030 Set

Br. art.:: 113860 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <b>Uključeni punjač te akumulator B 200 Li (5 Ah)</b>
  • Savršena u ruci, moćna akumulatorska lančana pila s automatskim podmazivanjem lanca
  • Jednostavno napinjanje lanca bez alata
  • Rad s malo vibracija, uravnotežena težina i savršena ergonomija za rad bez umaranja
  • Snažni performansi rezanja zahvaljujući originalnom OREGON maču i lancu
  • Tiha, bez otrovnih ispušnih plinova i bez kabela za struju s moćnim Energy Flex akumulatorom 40 V/5 Ah

Visoki performansi rezanja, jednostavno rukovanje i održavanje, bez emisija i kabela za struju, E-pogon: To su AL-KO akumulatorske lančane pile s Energy Flex akumulatorom, univerzalnim izvorom energije za sve kompatibilne uređaje.


Akumulatorska lančana pila cS 4030 omogućuje visoke performanse bez otrovnih ispušnih plinova i kabela za struju

Akumulatorska lančana pila CS 4030 ujedinjuje solidne performanse rezanja, visoku slobodu kretanja, tihi pogon i bez emisija.
Veliki radijus djelovanja i visoka sloboda kretanja zahvaljujući akumulatorskom pogonu; nema kabela koji ometaju i ne mogu se slučajno prerezati. Moćni Energy Flex akumulator pogoni snažan E-motor, te je time lančana pila CS 4030 ebez emisija prava alternativa benzinskoj lančanoj pili.
Radi vaše sigurnosti: Za ugodan i siguran rad bez nezgoda, sigurno je rukovanje pilom u svim situacijama najvažnije. Stoga je akumulatorska lančana pila CS 4030 opremljena sistematskom kočnicom i štitnikom s brzim zaustavnikom lanca – dva učinkovita mehanizma zaštite.


Tehnički detalji za AL-KO akumulatorsku lančanu pilu CS 4030

Dugotrajan, orginalni OREGON mač s dužinom vodilice od 30 cm vam omogućuje brzi rad uz dobru upravljivost i rukovanje. Lanac pile Oregon 3/8" s brzinom od 17m/s osigurava glatki i čisti rez.
Zahvaljujući automatskom podmazivanju lanca, spremniku za ulje s prozorom za prikaz kao i mogućnost napinjanja, podešavanja i izmjene lanca / mača bez alata je i održavanje jednostavno – a vrijeme koristite optimalno za rezanje.
Brushless e-motor najnovije generacije na akumulatorski pogon s prigušenim vibracijama doprinosi glatkim rezultatima reza kao i radu bez umora.
S potpuno napunjenim Li-Ion 40 V/5 Ah Energy Flex akumulatorom imate mogućnost do 30 minuta rada. Vrijeme punjenja praznog akumulatora je 120 minuta. Li-ion akumulator ima dugi vijek trajanja, ne treba održavanje, jednostavno punjenje, bez samopražnjenja ili memorijskog efekta.


Kupiti AL-KO akumulatorsku lančanu pilu CS 4030 i dodatni pribor

Akumulatorsku lančanu pilu CS 4030 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranih trgovaca. Moćna, čista i bez kablova za profesionalan rad u vašem vrtu.

Tehnički podatci

Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Proizvodna linija Comfort
Lančana pila Lanac pile
Odgovarajući remen za bateriju Kompatibilni akumulatorski pojas
Napinjanje lanca bez alata
Marka AL-KO
Podmazivanje lanca automatski
Napinjanje lanca bez alata DA
Kočnica lanca DA
Vrsta pogona Akumulator
Akumulatorska obitelj Energy Flex 40V maks.
Podjela Podjela

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.