Akumulatorska štapna pila za grane AL-KO CSA 2020

Br. art.:: 113538 Male količine
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagana, praktična akumulatorska pila za grane
  • Robusni mač dužine 20 cm za snažno rezanje
  • Veliki radijus kretanja do 3,5 m radne visine zahvaljujući individualnoj mogućnosti namještanja teleskopske cijevi
  • Tiho, bez ispušnih plinova i kabela uz EasyFlex akumulator 20 V/2,5 Ah (akumulator i punjač <b>nisu</b> sadržani u opsegu isporuke)
  • Rad bez umaranja zahvaljujući pogonu s malo vibracija, dobro izbalansiranom uređaju i ergonomski oblikovanim upravljačkim elementima

Savršeno rezanje na svakoj visini, bez emisija i neovisno – uz udobno rukovanje uobičajeno za marku AL-KO. To simbolizira lagana, praktična akumulatorska pila za grane iz serije EasyFlex.


AL-KO pila za grane CSA 2020 – za fleksibilnu njegu stabala bez muke

Uz bežičnu pilu za grane AL-KO CSA 2020 lako ćete rezati grane i obrezati stabla.
Uz osobito dugačku cijev pile CSA 2020 dosegnut ćete radnu visinu do 3,5 m. Kvalitetni nož od 20 cm s robusnim lancem za rezanje omogućava vam da odrežete grane do 10 cm.
Uz mač s mogućnošću naginjanja doći ćete i do teško dostupnih mjesta i uvijek ćete osigurati precizan i čist rez. A rad s akumulatorom omogućava veliki radijus kretanja i veliku slobodu kretanja pri čemu ne morate paziti na naporne kablove. Moći ćete raditi bez umaranja, u dobrom položaju tijela i sigurno – čak i iznad glave.
Uz to akumulator će vam omogućiti da u bilo koje doba dana radite tiho, bez emisija i s malo održavanja.


Tehnički podaci za AL-KO pilu za grane CSA 2020

Robusni Oregon mač svojom radnom dužinom od 20 cm i debljinom reza od 10 cm omogućava vam brzo napredovanje u radu uz istovremeno lako rukovanje.
Uz cijev koja se može namjestiti na radnu visinu od do 3,5 m i mač s mogućnošću naginjanja područje rada ćete optimalno prilagoditi uvjetima na mjestu rada. Preciznim rezultatima rezanja doprinosi i akumulatorski elektromotor najnovije generacije s malo vibracija. Znatno je lakši od sličnih benzinaca, pa pila za grane CSA 2020 s ukupnom težinom od samo 3,5 kg uklj. akumulator omogućava ekonomičan rad iznad glave.
S jednim punjenjem litij-ionskog EasyFlex akumulatora 20 V/2,5 Ah moži ćete raditi do 15 minuta. Prazni akumulator opet će se napuniti za cca. 50 minuta. Litij-ionski akumulator je dugovječan, zahtijeva malo održavanja, ne prazni se sam, nema memorijskog efekta i lako s puni.


Gdje mogu kupiti AL-KO pilu za grane CSA 2020 i alternative

Akumulatorsku pilu za grane CSA 2020 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je lagani početni model za vrhunsku njegu stabala u domaćem vrtu.
Ako prvi put kupujete uređaj iz serije EasyFlex, treba vam dugovječni akumulator od 20 V (br. art. 113 559) i punjač (br. art. 113 560).

Tehnički podatci

Lančana pila Lanac pile
Odgovarajući remen za bateriju Kompatibilni akumulatorski pojas
Podmazivanje lanca automatski
Kočnica lanca DA
Napinjanje lanca bez alata
Napinjanje lanca bez alata DA
Podjela Podjela
Marka AL-KO
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Vrsta pogona Akumulator
Akumulatorska obitelj Easy Flex 20V maks.
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.