Aku Štapna Pila Csa 2020

Broj. art.:: 113538
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagana, praktična akumulatorska pila za grane
  • Robusni mač dužine 20 cm za snažno rezanje
  • Veliki radijus kretanja do 3,5 m radne visine zahvaljujući individualnoj mogućnosti namještanja teleskopske cijevi
  • Tiho, bez ispušnih plinova i kabela uz akumulator 18 V/2,5 Ah (akumulator i punjač nisu u opsegu isporuke)
  • Rad bez umaranja zahvaljujući pogonu s malo vibracija, dobro izbalansiranom uređaju i ergonomski oblikovanim upravljačkim elementima

 

Savršeno rezanje na svakoj visini, bez emisija i neovisno – uz udobno rukovanje uobičajeno za marku AL-KO. To simbolizira lagana, praktična akumulatorska pila za grane iz serije 18 V.

 

 

AL-KO pila za grane CSA 2020 – za fleksibilnu njegu stabala bez muke

 

Uz bežičnu pilu za grane AL-KO CSA 2020 lako ćete rezati grane i obrezati stabla.
Uz osobito dugačku cijev pile CSA 2020 dosegnut ćete radnu visinu do 3,5 m. Kvalitetni nož od 20 cm s robusnim lancem za rezanje omogućava vam da odrežete grane do 10 cm.
Uz mač s mogućnošću naginjanja doći ćete i do teško dostupnih mjesta i uvijek ćete osigurati precizan i čist rez. A rad s akumulatorom omogućava veliki radijus kretanja i veliku slobodu kretanja pri čemu ne morate paziti na naporne kablove. Moći ćete raditi bez umaranja, u dobrom položaju tijela i sigurno – čak i iznad glave.
Uz to akumulator će vam omogućiti da u bilo koje doba dana radite tiho, bez emisija i s malo održavanja.

 

Tehnički podaci za AL-KO pilu za grane CSA 2020

 

Robusni Oregon mač svojom radnom dužinom od 20 cm i debljinom reza od 10 cm omogućava vam brzo napredovanje u radu uz istovremeno lako rukovanje.
Uz cijev koja se može namjestiti na radnu visinu od do 3,5 m i mač s mogućnošću naginjanja područje rada ćete optimalno prilagoditi uvjetima na mjestu rada. Preciznim rezultatima rezanja doprinosi i akumulatorski elektromotor najnovije generacije s malo vibracija. Znatno je lakši od sličnih benzinaca, pa pila za grane CSA 2020 s ukupnom težinom od samo 3,5 kg uklj. akumulator omogućava ekonomičan rad iznad glave.
S jednim punjenjem litij-ionskog akumulatora 18 V/2,5 Ah moći ćete raditi do 15 minuta. Prazni akumulator opet će se napuniti za cca. 50 minuta. Litij-ionski akumulator je dugovječan, zahtijeva malo održavanja, ne prazni se sam, nema memorijskog efekta i lako se puni.

 

Gdje mogu kupiti AL-KO pilu za grane CSA 2020 i alternative

 

Akumulatorsku pilu za grane CSA 2020 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je lagani početni model za vrhunsku njegu stabala u domaćem vrtu.
Ako prvi put kupujete uređaj iz serije 18 V, treba vam dugovječni akumulator od 18 V (br. art. 113 559) i punjač (br. art. 113 560).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113538
EAN 4003718057560
Neto težina u kg 3.1 KG
Bruto težina u kg 4.1 KG
Napinjanje lanca bez alata
Vrsta dlijeta Okrugli zub niskog profila
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 92
Lančana pila 3/8"
Podjela Podjela
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Odgovarajući remen za bateriju NE

Cutting System

Maksimalna brzina lanca 3.8
duljina mača u cm 20 CM

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (6.27MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.