AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorska lančana pila CS 1825

Broj. art.:: 113919
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Originalna Oregon mač i lanac pile jamče jak učinak rezanja i izdržljivost
  • 18 V litij-ionska baterija (baterija i punjač nisu uključeni)
  • Zatezač lanca bez alata za jednostavno zatezanje lanca
  • Indikator razine baterije na uređaju
  • Praktična, snažna akumulatorska motorna pila s automatskim podmazivanjem lanca
  • Tih, bez emisija i bez kabela, a sve to uz vrlo malu težinu

Akumulatorska lančana pila AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE CS 1825 čini visoke performanse dostupnom bez kablova i bez kabela

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorska lančana pila CS 1825 kombinira solidne performanse rezanja i visoku slobodu kretanja s tihim pogonom bez emisija. Zahvaljujući radu na baterije, postoji veliki radijus djelovanja s visokim stupnjem slobode kretanja; kablovi ne smetaju i ne mogu se nenamjerno presjeći. Snažni električni motor pokreće snažna AL-KO BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE baterija za dom i vrt, što motornu pilu CS 1825 bez emisija čini tihom i ekološki prihvatljivom alternativom benzinskim motornim pilama.

Za vašu sigurnost: Za vaš udoban rad bez nezgoda, sigurno rukovanje pilom u svim situacijama je glavni prioritet. Zato lančana pila CS 1825 ima dva učinkovita zaštitna mehanizma sa sistemskom kočnicom i brzim zaustavljanjem lanca na štitniku za ruke.

Tehnički podaci AL-KO akumulatorske lančane pile CS 1825

Sa dužinom rezanja od 25 cm, izdržljiv, originalan Oregon mač omogućuje brz rad uz dobru upravljivost i rukovanje. Njegov rezni lanac od 3/8" Oregon sa brzinom od 4,7 m/s osigurava gladak, čist rez. Zahvaljujući automatskom podmazivanju lanca, spremniku za ulje s prozorčićem i uređaju za brzo otpuštanje za zatezanje/promjenu lanca ili šipke bez alata, održavanje je također jednostavno - a vrijeme optimalno koristite za napredak piljenja. Električni motor najnovije generacije na baterije gotovo bez vibracija također doprinosi preciznim rezultatima rezanja i radu bez zamora.

Uz AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNU Li-ion bateriju za KUĆE I VRT, imate pristup različitim vremenima rada i punjenja, budući da možete birati između četiri različite veličine Ah. Dostupne su baterije od 2,5 / 4 / 5 i 6 Ah. Prazna baterija se puni između 60 i 130 minuta. (Ovisno o kapacitetu baterije, vrijeme punjenja je između 60 i 130 minuta. Brzi punjač baterija FC100 Li također se može koristiti za još brže vrijeme punjenja.) Li-ion baterija je vrlo izdržljiva, nije potrebna za održavanje i lagana za svakoga bez samopražnjenja ili memorijskog efekta i prikladan za punjenje.

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja.

113920 Baterija i punjač nisu uključeni.

S akumulatorskom obitelji AL-KO 18 V Bosch za dom i vrt, savršeno ste opremljeni za svaku primjenu zahvaljujući našim brojnim vrtnim alatima. Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V kućnim i vrtnim baterijskim sustavom.

Kupite AL-KO akumulatorsku lančanu pilu CS 1825 i alternative

Akumulatorsku lančanu pilu AL-KO CS 1825 možete kupiti u našoj web trgovini ili u specijaliziranom prodavaču. To je čisto, bežično napajanje za manje, zelene radnike u pilani u kućnom vrtu. Ako želite kompletan set uključujući bateriju i punjač, ​​onda je artikal br.113938 najbolji izbor za vas.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113919
EAN 4003718062434
Neto težina u kg 2.8 KG
Širina u cm bez pakiranja 21.5 CM
Duljina u cm bez pakiranja 61 CM
Visina bez ambalaže u cm 21.7 CM
Bruto težina u kg 3.31 KG
Napinjanje lanca bez alata
Lančana pila 3/8"
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Kompatibilni akumulatori 113893, 113894, 113895, 113896
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 25 MIN
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 40 MIN
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 50 MIN

Cutting System

Maksimalna brzina lanca 4.7
duljina mača u cm 25 CM

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (8.01MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (136.12KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.