Električna lančana pila AL-KO EKS 2400/40

Broj. art.:: 112808
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lančana pila s osobito jakim, poprečno ugrađenim elektromotorom.Savršena ergonomija za rad bez umaranja
  • Velika snaga i učinkovitost rezanja
  • Za sigurnost se brinu sistemska kočnica i štitnik za ruke s napravom za brzo zaustavljanje lanca
  • Automatsko podmazivanje lanca
  • Zahvaljujući napravi za brzo zatezanje lanac se može brzo zategnuti i zamijeniti bez alata
Praktična: kroz kontrolno staklo jednostavno se i brzo može provjeriti razina ulja.

Vaše prednosti

Brzo zatezanje

Brzo zatezanje

Zahvaljujući napravi za brzo zatezanje lanac se može zategnuti i prilagoditi bez alata - zato je i zamjena lanca i mača brza.

Poprečno ili uzdužno?

Poprečno ili uzdužno?

Dok su snažni motori kod modela EKS klasično smješteni poprečno u odnosu na mač (crossline), motor se kod modela EKI ugrađuje uzdužno (inline). To donosi prednosti u raspodjeli tereta, pa se i kod dugotrajnijeg rada može raditi bez umaranja.

Elegantan oblik i rezultat

Elegantan oblik i rezultat

Električne lančane pile marke AL-KO svojim dizajnom ne nude samo savršen izgled, nego snažnim motorima i originalnim Oregon mačem i lancem nude i vrlo učinkovito rezanje i dug radni vijek. Automatsko podmazivanje lanca i kontrolno staklo spremnika za ulje uz to olakšavaju održavanje.

Dvostruka sigurnost

Dvostruka sigurnost

Zahvaljujući sistemskoj kočnici i štitniku za ruke s napravom za brzo zaustavljanje lanca u svakoj se situaciji traži maksimalna sigurnost - za udoban rad bez nezgoda.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Električni
Snaga motora, W 2400 W
Neto težina u kg 5 KG
Bruto težina u kg 7.26 KG
Maksimalna brzina lanca 15.5
Napinjanje lanca bez alata
Dimenzija duljina kartona cm 52 CM
Vrsta dlijeta Okrugli zub niskog profila
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 110
Lančana pila 3/8"
duljina mača u cm 40 CM
Podjela 3/8"
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort
Upute za uporabu Preuzmi (6.72MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (112.19KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.