Jednoručna lančana pila AL-KO BKS 2625 T

Broj. art.:: 113355
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • AL-KO jednoručna lančane pile posebno su koncipirane za rad na drveću te ih za održavanje drveća trebaju koristiti samo obučeni korisnici. Kompaktna, lagana i ergonomski oblikovana pila za m
  • snažan motor
  • optimalno uravnotežena raspodjela težine
  • automatsko, prilagodljivo podmazivanje lanca
  • Ušica za vješanje za radove na održavanju drveća

Vaše prednosti

Optimalna ergonomija

Optimalna ergonomija

Zahvaljujući lako dostupnim upravljačkim elementima i uravnoteženoj raspodjeli težine rezanje grana i skraćivanje krošanja lako ide od ruke.

Dvostruka sigurnost

Dvostruka sigurnost

Zahvaljujući sistemskoj kočnici i štitniku za ruke s napravom za brzo zaustavljanje lanca u svakoj se situaciji pruža maksimalna sigurnost – za udoban rad bez nezgoda.

Savršeno opremljena

Savršeno opremljena

S ušicom za vješanje, graničnim kandžama, podešavanjem podmazivanja lanca te gotovo konstantnim okretnim momentom ove lagane i praktične AL-KO pile za održavanje drveća imaju sve za ugodan i neometan rad.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Motor ccm 25.4
Snaga kW 0.9 KW
Motor o/min 11000
Neto težina u kg 3.2 KG
broj cilindara 1
Bruto težina u kg 5.1 KG
Volumen spremnika goriva, l 0.2 L
Maksimalna brzina lanca 21
Volumen ulja za lanac (ml) 140 ML
Napinjanje lanca s alatom
Primer DA
Vrsta dlijeta Okrugli zub niskog profila
Dimenzija duljina kartona cm 30 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 110
Automatski prigušivač dostupan DA
Snaga KS 1.2 PS
Lančana pila 3/8"
duljina mača u cm 25 CM
Podjela 3/8" special
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (7.96MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.