Lančana pila solo by AL-KO 6656, 38 cm

Br. art.:: 127522 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kompaktna i moćna za profesionalnu uporabu u šumi i vrtu
  • Moćan 2,4 kW benzinski motor
  • Original Oregon mač dužine 38 cm i lanac .325", okrugli zub niskog profila
  • Učinkovito prigušavanje vibracija za neumoran rad
  • Trodijelno kovano koljenasto vratilo osigurava maksimalnu otpornost na istrošenost

Snažne, kompaktne pile za zahtjevnog korisnika, neovisno o akumulatoru ili kabela za struju – to su naše moćne benzinske lančane pile.


solo by AL-KO benzinska lančana pila 6656 – moćan model za zahtjevno piljenje i rušenje stabla

solo by AL-KO benzinska lančana pila 6656 ujedinjuje visoku snagu i laganu težinu, a pruža visoku robusnost.
Moćan, jednostavno za pokretanje benzinski motor pruža dostojnu snagu laganom uređaju da efikasno radi. Učinkoviti antivibracijski sustav i optimirana ergonomija rukohvata osiguravaju rukovanje uređaja bez umora.

Tehnički detalji za solo by AL-KO benzinsku lančanu pilu 6656

Brza na gasu, snažna, uporna i izuzetno robusna s 2,4 KW i obujmom motora od 55,5 ccm. Vrhunski odnos težine i snage od samo 2,3 kg/kW.
Zahvaljujući učinkovitom antivibracijskom sustavu i optimiranoj ergornomiji rukohvata snaga se prenosi na mač i lanac bez vibracija – time se olakšava precizan rez te istovremeno štiti vaš zglob. Veliki filtar zraka je dodatna prednost. Bočno zatezanje lanca, prilagodljiva dobavna količina ulja, zatvarač spremnika za koji nije potreban alat, dekompresijski ventil i sustav Easy-Start su samo neke prednosti ovog modela.


Gdje mogu kupiti solo by AL-KO lančanu pilu 6656 i alternative

solo by AL-KO benzinsku lančanu pilu 6656 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. Snažna, kompaktna pila za profesionalnu upotrebu u šumi i vrtu. Preporučujemo da kupite visokoučinkovito biološko ulje za lanac (Br. Art. 113530 / 5 l) odmah uz pilu.
Tražite akumulatorsku lančanu pilu bez otrovnih ispušnih plinova i kabela za struju ili imate već uređaje s PowerFlex akumulatorom, onda je akumulatorska lančana pila CS 4235 (Br. art. 127553) vrijedna alternativa.

Tehnički podatci

Podjela Podjela
Vrsta pogona Benzin
Podešavanje količine ulja DA
Filtar zraka, zamjenjiv DA
Podmazivanje lanca automatski
Pogonski članci Pogonske karike
Napinjanje lanca s alatom
Proizvodna linija Premium
Električni start NE
Primer DA
Lančana pila Lanac pile
Vrsta motora 2-taktni
Predgrijač zraka Zimski rad DA
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Zračni filter Papir
Marka solo by AL-KO
Kočnica lanca DA
Automatski prigušivač dostupan DA
Napinjanje lanca bez alata NE
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.