Lančana pila solo® by AL-KO CS 4235 (30 cm)

Broj. art.:: 127552
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažna akumulatorska lančana pila s 30 cm dugačkim, originalnim Oregon mačem (akumulator i punjač <b>nisu</b> u opsegu isporuke)
  • Velika snaga i učinkovitost rezanja s jakim elektromotorom bez emisija
  • Rad bez umaranja zahvaljujući pogonu s malo vibracija, dobro izbalansiranom uređaju i optimalnoj ergonomiji upravljanja
  • Smanjena težina u radu zahvaljujući torbici s remenom (oprema potrebna za rad br. art. 127 442)
  • Dvije podesive brzine

Dugotrajni snagator za profesionalnu upotrebu bez kabela uz lagano rukovanje i malu težinu – to je akumulatorska lančana pila PowerFlex.


solo® by AL-KO akumulatorska lančana pila CS 4235 daje vrhunske rezultate – bez emisija i kablova. Neovisna o struji i benzinu.

solo® by AL-KO akumulatorska lančana pila CS 4235 u jednom uređaju objedinjava veliku snagu i učinkovitost na profesionalnoj razini. Kvalitetni mač vrhunske marke Oregon od 30 cm sa svojim dugovječnim lancem od 3/8" nudi ogromnu snagu za rezanje. Njime ćete pouzdano prerezati i deblja debla, grane itd. Uz dobro izbalansirani električni pogon bez četkica i bez vibracija te dobro promišljenu ergonomiju rukohvata u svakom je položaju osigurano lako rukovanje – posebna prednost tijekom dugotrajnog rada. Uz bežičnu akumulatorsku lančanu pilu sa smanjenom težinom imat ćete veliku slobodu kretanja bez zapletenih kablova koje nećete moći slučajno prerezati. Ova akumulatorska lančana pila može se koristiti samo s torbicom s remenom (potrebna oprema br. art. 127442). Tako ćete na boku udobno nositi veliki, jaki akumulator – koji ne povećava težinu uređaja.


Tehnički podaci za solo® by AL-KO lančanu pilu CS 4235

Zahvaljujući automatskom podmazivanju lanca, spremniku ulja s kontrolnim staklom i napravi za brzo zatezanje/zamjenu lanca odn. mača bez alata, održavanje će biti lako. Brzina lanca iznosi 15/21 m/s s postavkama za način rada Eco ili Power. Preciznom piljenju i radu bez umaranja doprinosi i najmoderniji elektromotor bez četkica i s malo vibracija. Akumulator od 42 V/7,5 Ah radi do 35 minuta. Prazan akumulator napunit će se za cca. 2,5 sata. Dugovječni litij-ionski akumulator zahtijeva vrlo malo održavanja, ne prazni se sam, nema memorijskog efekta i može se uvijek puniti.


Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO lančanu pilu CS 4235 i alternative

solo® by AL-KO akumulatorsku lančanu pilu CS 4235 možete kupiti u napoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača.
Da biste ga mogli koristiti, trebat će vam torbica s remenom BTA 42 i, ako prvi put kupujete uređaj iz serije PowerFlex, dugovječni akumulator (br. art. 127 390) s punjačem (br. art. 127 391).
PowerFlex akumulator (nije sadržan u opsegu isporuke) može se koristiti za sve uređaje iz serije PowerFlex.
Vaša prednost: naše dvogodišnje jamstvo vrijedi i za akumulator.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Neto težina u kg 3.2 KG
Bruto težina u kg 4 KG
Mksimalna brzina lanca 21
Napinjanje lanca bez alata
Odgovarajući remen za bateriju 127442, 127573
Uređaji s alt. reznim priborom 127551, 127553
Vrsta dlijeta Okrugli zub niskog profila
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524, 127390
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 108
Lančana pila 3/8"
duljina mača u cm 30 CM
Podjela 3/8" special
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Premium
Upute za uporabu Preuzmi (10.89MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (111.32KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.