Priključna lančana pila AL-KO CSA 4020

Broj. art.:: 113612
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Priključna pila za grane za osnovni uređaj MT 40
  • Robusni lanac od 20 cm za snažno rezanje
  • Radna visina do 4 m s produžetkom cijevi
  • Sigurno vođenje uređaja bez umaranja zahvaljujući remenu za nošenje
  • Tih rad bez ispušnih plinova i neovisno o strujnoj mreži uz akumulatorski osnovni uređaj MT 40 iz serije AL-KO 36 V

 

Rezanje grana, šišanje živice i košnja trave s 1 uređajem, neovisno i tiho zahvaljujući akumulatoru. AL-KO 36 V Multitool praktični je i svestrani pomoćnik za njegu domaćeg vrta.

Priključak CSA 4020 osnovni uređaj MT 40 pretvara u pilu za grane

 

Ako imate AL-KO Multitool MT 40, osnovni ćete uređaj pomoću priključka CSA 4020 vrlo lako pretvoriti u pilu za grane. Zahvaljujući sustavu za brzu zamjenu bez alata priključak ćete montirati u tren oka – i možete početi s obrezivanjem stabala.
Kvalitetna vodilica od 20 cm s lancem za piljenje dopušta vam i lagano rezanje debljih grana bez savijanja, zaglavljivanja ili pucanja lanca. To vam omogućava rad iznad glave bez umaranja u dobrom položaju tijela – uz podršku remena za nošenje koji je sadržan u opsegu isporuke.
Rad osnovnog uređaja s akumulatorom omogućava veliki radijus kretanja i veliku slobodu kretanja pri čemu ne morate paziti na naporne kablove. To je velika prednost posebno kod radova iznad glave ili na ljestvama. Osim toga elektromotor je puno lakši od sličnog benzinca i omogućava tihi rad u svako doba dana bez emisija i s malo održavanja.
Kad su rastavljeni, osnovni uređaj MT 40 i priključak CSA 4020 za transport i skladištenje na trebaju puno prostora.

Tehnički podaci za AL-KO priključnu pilu za grane CSA 4020

 

Robusni lanac za rezanje svojom radnom dužinom od 20 cm i debljinom reza od 10 cm omogućavam vam brzo napredovanje u radu uz istovremeno lako rukovanje. Preciznim rezultatima rezanja osim toga doprinosi akumulatorski elektromotor najnovije generacije s malo vibracija.
Zahvaljujući produžetku cijevi sadržanom u opsegu isporuke pilu za grane možete produžiti za 70 cm i tako ćete dosegnuti radnu visinu i do 4 m.
Uz jedno punjenje litij-ionskog akumulatora AL-KO 36 V/5 Ah osnovnim uređajem MT 40 moći ćete raditi i do 30 minuta. Prazni akumulator napunit će se za cca. 2 sata.

 

Gdje mogu kupiti AL-KO priključnu pilu za grane CSA 4020 i alternative

 

Priključnu pilu za grane AL-KO CSA 4020 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Ona Multitool MT 40 pretvara u fleksibilnu i praktičnu pilu za grane.
Ako želite Multitool koristiti za druge poslove, alternativno vam preporučamo reznu glavu/rezni tanjur BCA 4030 (br. art. 113615) ili priključne škare za živicu HTA 4045 (br. art. 113613).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113612
EAN 4003718058475
Neto težina u kg 2.3 KG
Duljina u cm bez pakiranja 178 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V

Cutting System

Maksimalna brzina lanca 4.2
duljina mača u cm 20 CM

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (3.23MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.