solo® by AL-KO akumulatorska lančana pila CS 4235 (35 cm) SET

Broj. art.:: 127672 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Uključeni akumulator 5 Ah, punjač i pojas za akumulator BB 40
  • Snažna akumulatorska lančana pila s 35 cm original Oregon mačem
  • Visoka snaga piljenja i rezanja zahvaljujući snažnim E-motoru bez emisija
  • Anti vibracijjski sustav, uravnotežen uređaj i optimalna ergonomija rukohvata za neumoran rad
  • Dvije brzine rada (15/21 m/s)
  • Udobno zahvaljujući pojasu za akumulator

Dugotrajna i moćna za profesionalnu uporabu bez kabela za struju, lagana u rukovanju i težini - to je 36 V Pro akumulatorska lančana pila.

solo® by AL-KO akumulatorska lančana pila CS 4235 nudi vrhunske rezultate – bez emisija i kablova za struju. Neovisna o struji ili benzinu.

solo® by AL-KO akumulatorska lančana pila CS 4235 kombinira snažan učinak reza i visoku brzinu lanca na profesionalnoj razini.

Visokokvalitetan 35 cm Oregon mač i dugotrajni lanac pile 3/8" za jaku snagu reza. Pouzdano piljenje debljih stabala ili grana. Dobro uravnoteženi E-pogon bez četkica i vibracija, kao i pametna ergonomoja rukohvata doprinose rukovanje u svakoj poziciji bez napora – posebna prednost u dužetrajnoj uporabi. Akumulatorska lančana pila bez kablova za struju i smanjenom težinom omogućuje visoku slobodu kretanja bez zapetljanih kablova ili slučajno prerezanih kablova. Rad s smanjenom težinom pošto akumulator jednostavno i udobno nosite u pojasu a ne u uređaju.

Tehnički detalji za solo® by AL-KO lančanu pilu CS 4235

Lagano održavanje zahvaljujući automatskim podmazivanjem lanca, spremnika za ulje s prozorčićem kao i mogućnost napinjanja, podešavanja i izmjene lanca/mača bez alata. Brzina lanca od 15/21 m/s u Eco radu ili snažnom načinu rada. Brushless-E-Motor najnovije generacije na akumulatorski pogon s prigušenim vibracijama doprinosi glatkim rezultatima reza kao i radu bez umora. 36 V / 5 Ah litij-ionski akumulator ima dug vijek trajanja, traži malo održavanja, bez efekta pamćenja ili samopražnjenja, te se brzo puni.

Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO lančanu pilu CS 4235 i alternative

solo® by AL-KO akumulatorsku lančanu pilu CS 4235 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127672
EAN 4003718064223
Maks. Električni naboj, Ah 5
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524, 127390
Brojutora za baterije 1 ST

Cutting System

duljina mača u cm 35 CM

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (921.96KB)
Preuzmi (1.96MB)
Preuzmi (1.38MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.