Zamjenski lanac za akumulatorsku lančanu pilu solo® by AL-KO CS 3635

Broj. art.:: 127736 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
OxSaleableIsNotOne: 0 uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Duljina rezanja 35 cm/14"
  • Nagib 3/8” spec
  • Pogonske karike 52 E / .050" / 1,1 mm
  • Polu-dlijetasti oblik
  • Jaka, čista izvedba rezanja i dug životni vijek

Zamjenski lanac za akumulatorsku lančanu pilu solo® by AL-KO CS 3635

Originalni zamjenski lanac s dugim vijekom trajanja i visokokvalitetnim dizajnom. Vrsta: 90 PX

Kupite originalne rezervne dijelove ovdje u web trgovini ili kod jednog od naših trgovaca

 

Thanks to the narrow shape of the cutting tooth and bar, a higher cutting performance is achieved compared to conventional 3/8" saw chains with 1.3mm drive link thickness. In addition, more cuts per battery charge are possible.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127736
EAN 4003718065015
Lančana pila 3/8"
Marka solo® by AL-KO

Cutting System

duljina mača u cm 35 CM

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (5.69MB)
Preuzmi (25.41MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (892.15KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.