Plug Zagrtač Za Mh 1150

Broj. art.:: 113974 Male količine
expected to be with you on 24.05.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Prikladno za motornu motiku AL-KO MH 1150
  • Robusna konstrukcija od čeličnog lima
  • Za gomilanje zemlje
  • Za stvaranje redova biljaka

Plug zagrtač za motornu kopačicu MH 1150

Plug zagrtač idealan je za nasipavanje tla i stvaranje redova za sadnju biljaka. Izrađen od visokokvalitetnog obojenog čelika.

Kupite AL-KO plug zagrta 1150 i alternative

Kupite plug zagrtač 1150 sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Dostupni su i drugi dodatni dijelovi za vašu motornu kopačicu MH 1150, kao što je vadilica krumpira (br. artikla 113976), plug (br. artikla 113975) ili set čeličnih kotača (br. art. 113978).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113974
EAN 4003718063257
Dimenzija duljina kartona cm 49

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (8.56MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (110.06KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.