Aku škare za visoku živicu AL-KO HTA 2050 18 V (Set 5Ah)

Broj. art.:: 113815 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.05.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Komplet uklj. Akumulator (5 Ah) i punjač. Lagane, praktične akumulatorske škare za visoku živicu s mogućnošću naginjanja
  • Veliki radijus kretanja do radine visine od 3,5 m zahvaljujući posebno dugačkoj cijevi i mogućnosti naginjanja mača
  • Rad bez umaranja zahvaljujući pogonu s malo vibracija, dobro izbalansiranom uređaju i ergonomski oblikovanim upravljačkim elementima
  • Dijamantom brušeni sigurnosni nož dužine 51 cm s graničnikom
  • Tiho, bez ispušnih plinova i kabela uz akumulator 18 V / 5 Ah

 

Savršeno rezanje vaše živice, bez emisija i neovisno – uz udobno rukovanje uobičajeno za marku AL-KO. To simboliziraju lagane, praktične akumulatorske škare za živicu iz serije 18 V.

 

 

AL-KO akumulatorske škare za visoku živicu HTA 2050 – lagana njega visoke živice bez kabela

 

Uz bezžične škare za visoku živicu AL-KO HTA 2050 i njihov dijamantom brušeni nož lako ćete pošišati živicu. Pritom se kvalitetni sigurnosni nož dužine 51 cm brine za brzo i precizno rezanje uz optimalnu zaštitu ljudi i uređaja. Specijalno je konstruirana za visoke živice, pa ćete uz osobito dugačku cijev dosegnuti i radnu visinu do 3,5 m. Zahvaljujući maču koji se može naginjati, lako ćete doći i do teško dostupnih mjesta na vrhu živice i osigurat ćete precizno rezanje. Vrlo lagane akumulatorske škare za visoku živicu neovisne o strujnoj mreži pružaju vam udoban radijus kretanja bez zapletenih kablova te isključuju mogućnost da nehotice prerežete strujni kabel. Siguran i udoban rad u svakom položaju omogućuje i podesivi, ergonomski oblikovani rukohvat s više kutova naginjanja. Škare za visoku živicu HTA 2050 pokreće akumulator iz serije 18 V. Različitim uređajima iz serije 18 V po potrebi možete raditi s jednim te istim akumulatorom – i pritom ćete uštedjeti.

 

Tehnički podaci za AL-KO akumulatorske škare za visoku živicu HTA 2050

 

Protuhodni, dijamantom brušeni i trajno oštri sigurnosni nož ima dužinu reza od 51 cm osigurava čisto rezanje bez savijanja i zaglavljivanja. Brzo ćete napredovati i već nakon kratkog vremena moći ćete uživati u uspješno obavljenom poslu. Akumulatorske škare za visoku živicu HTA 2050 sa svojih 3,5 kg uklj. akumulator značajno su lakše od mnogih benzinskih škara za živicu. Ovaj uređaj s elektromotorom s malo vibracija i dobrom raspodjelom težine te ergonomskim drškama omogućava vrhunsko uravnoteženo vođenje i rad bez umaranja na visokim živicama – čak i iznad glave! Kvalitetno, robusno plastično kućište ima dugačak životni vijek. Uz jedno punjenje 18 V litij-ionskog akumulatora 18 V / 2,5 Ah moći ćete raditi do 45 minuta. Prazni akumulator opet će se napuniti za cca. 50 minuta. Litij-ionski akumulator je dugovječan, zahtijeva malo održavanja, ne prazni se sam, nema memorijskog efekta i lako se puni.

 

Gdje mogu kupiti AL-KO škare za visoku živicu HTA 2050 i alternative

 

Škare za visoku živicu HTA 2050 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je lagani početni model među kvalitetnim AL-KO škarama za živicu za njegu posebno visokih živica u domaćim vrtovima.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113815
EAN 4003718061116
Marka AL-KO

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.94MB)
Preuzmi (911.64KB)
Preuzmi (1.09MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.