Akumulatorske škare za živicu AL-KO HT 4055

Broj. art.:: 113609 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažne i precizne akumulatorske škare za živicu
  • Dijamantom brušeni, trajno oštri sigurnosni nož dužine 55 cm s graničnikom
  • Rad bez umaranja zahvaljujući pogonu s malo vibracija, dobro izbalansiranom uređaju i ergonomski oblikovanim upravljačkim elementima
  • Uklj. zaštitni tuljak za čuvanje na zidu koji ne uzima puno prostora
  • Tiho, bez ispušnih plinova i kablova sa snažnim EnergyFlex akumulatorom od 40 V/5 Ah (akumulator i punjač nisu sadržani u opsegu isporuke)

Savršeno rezanje vaše živice, bez emisija i neovisno – za brzo napredovanje u radu u uobičajenoj AL-KO kvaliteti. To simboliziraju snažne akumulatorske i izdržljive škare za živicu iz serije EnergyFlex.


AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 4055 – snagator među bežičnim škarama za živicu

Zelena njega živice bez napornih kablova – uz veliku snagu i dugotrajan rad koje možda ne očekujete od akumulatorskih uređaja: uz škare za živicu AL-KO HT 4055 nećete raditi kompromise, nego ćete iskoristiti sve prednosti neovisnog pogona za brzi uspjeh u individualnom uređenju vrta kojim ćete se ponositi.
Da bi se dobila ta snaga, HT 4055 se napaja snažnim akumulatorom EnergyFlex. Troškove visokoučinkovitog akumulatora brzo ćete amortizirati – isti akumulator po potrebi možete koristiti za rad više uređaja iz serije EnergyFlex.
Vrlo lagane akumulatorske škare za živicu neovisne o strujnoj mreži pružaju vam udoban radijus kretanja bez zapletenih kablova te isključuje mogućnost da nehotice prerežete strujni kabel. Siguran i udoban rad u svakom položaju omogućuje i podesivi, ergonomski oblikovani rukohvat s više uklopnih položaja.
Priloženi tuljak služi kao zidni držač za sigurno i zaštićeno čuvanje škara za živicu.


Tehnički podaci za AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 4055

Protuhodni, dijamantom brušeni i trajno oštri sigurnosni nož dužinom reza od 55 cm omogućava ekonomično i čisto rezanje bez zaglavljivanja. Integrirani graničnik štiti kvalitetni nož od oštećenja, primjerice prilikom rezanja uz pod ili uza zidove. Dugo ostaje oštar i zahtijeva malo održavanja – a služi vam i kao dodatna sigurnost prilikom vođenja uređaja.
A zahvaljujući dugotrajnom radu litij-ionskog akumulatora iz serije EnergyFlex od 40 V/5 Ah napredovat ćete brzo i bez prekida i već nakon kratkog vremena moći ćete uživati u uspješno obavljenom poslu. Jedno punjenje akumulatora dovoljno je za jedno rezanje do 140 minuta, a prazni akumulator ponovno će se napuniti za maks. 120 minuta. Dugovječni litij-ionski akumulator ne zahtijeva puno održavanja, ne prazni se sam i nema memorijskog efekta.
Akumulatorske škare za živicu HT 4055 sa samo 3,9 kg uklj. jaki akumulator još su uvijek laka kategorija u usporedbi sa škarama za živicu s benzinskim motorom. Ovaj uređaj s elektromotorom s malo vibracija i dobrom raspodjelom težine svih elemenata te ergonomskim drškama omogućava vrlo uravnoteženo vođenje. To omogućava rad bez puno umaranja, pa se čak i više živice i rad iznad glave mogu riješiti dobro i brzo!
Uz kvalitetne samooštreće noževe i vrhunsko, robusno plastično kućište doprinosi dugačkom životnom vijeku škara za živicu HT 4055.


Gdje mogu kupiti AL-KO škare za živicu HT 4055 i alternative

Akumulatorske škare za živicu HT 4055 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je snažni top model među kvalitetnim AL-KO škarama za živicu za domaći vrt.
Ako prvi put kupujete uređaj iz serije EnergyFlex, treba vam dugovječni akumulator od 40 V (113 280/113 524) i punjač (br. art. 113 281). S tim ćete akumulatorom moći koristiti sve proizvode iz serije EnergyFlex.

Tehnički podatci

Duljina rezanja u mm 550
Vibracije ahw, m/s^2 2.5
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni noževi
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 64
Brzina o/min 1400
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 140
K vrijednost (m/s^2) 1
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 84
Vrsta pogona Akumulator
Maksimalna debljina rezanja mm 20
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 87
Akumulatorska obitelj AL-KO Energy Flex 36V
Maks.Trajanje rada 4.0Ah u min 120
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.