Akumulatorske škare za živicu AL-KO HT 4055

Broj. art.:: 113609 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažne i precizne akumulatorske škare za živicu
  • Dijamantom brušeni, trajno oštri sigurnosni nož dužine 55 cm s graničnikom
  • Rad bez umaranja zahvaljujući pogonu s malo vibracija, dobro izbalansiranom uređaju i ergonomski oblikovanim upravljačkim elementima
  • Uklj. zaštitni tuljak za čuvanje na zidu koji ne uzima puno prostora
  • Tiho, bez ispušnih plinova i kablova sa snažnim EnergyFlex akumulatorom od 40 V/5 Ah (akumulator i punjač nisu sadržani u opsegu isporuke)

Savršeno rezanje vaše živice, bez emisija i neovisno – za brzo napredovanje u radu u uobičajenoj AL-KO kvaliteti. To simboliziraju snažne akumulatorske i izdržljive škare za živicu iz serije EnergyFlex.


AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 4055 – snagator među bežičnim škarama za živicu

Zelena njega živice bez napornih kablova – uz veliku snagu i dugotrajan rad koje možda ne očekujete od akumulatorskih uređaja: uz škare za živicu AL-KO HT 4055 nećete raditi kompromise, nego ćete iskoristiti sve prednosti neovisnog pogona za brzi uspjeh u individualnom uređenju vrta kojim ćete se ponositi.
Da bi se dobila ta snaga, HT 4055 se napaja snažnim akumulatorom EnergyFlex. Troškove visokoučinkovitog akumulatora brzo ćete amortizirati – isti akumulator po potrebi možete koristiti za rad više uređaja iz serije EnergyFlex.
Vrlo lagane akumulatorske škare za živicu neovisne o strujnoj mreži pružaju vam udoban radijus kretanja bez zapletenih kablova te isključuje mogućnost da nehotice prerežete strujni kabel. Siguran i udoban rad u svakom položaju omogućuje i podesivi, ergonomski oblikovani rukohvat s više uklopnih položaja.
Priloženi tuljak služi kao zidni držač za sigurno i zaštićeno čuvanje škara za živicu.


Tehnički podaci za AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 4055

Protuhodni, dijamantom brušeni i trajno oštri sigurnosni nož dužinom reza od 55 cm omogućava ekonomično i čisto rezanje bez zaglavljivanja. Integrirani graničnik štiti kvalitetni nož od oštećenja, primjerice prilikom rezanja uz pod ili uza zidove. Dugo ostaje oštar i zahtijeva malo održavanja – a služi vam i kao dodatna sigurnost prilikom vođenja uređaja.
A zahvaljujući dugotrajnom radu litij-ionskog akumulatora iz serije EnergyFlex od 40 V/5 Ah napredovat ćete brzo i bez prekida i već nakon kratkog vremena moći ćete uživati u uspješno obavljenom poslu. Jedno punjenje akumulatora dovoljno je za jedno rezanje do 140 minuta, a prazni akumulator ponovno će se napuniti za maks. 120 minuta. Dugovječni litij-ionski akumulator ne zahtijeva puno održavanja, ne prazni se sam i nema memorijskog efekta.
Akumulatorske škare za živicu HT 4055 sa samo 3,9 kg uklj. jaki akumulator još su uvijek laka kategorija u usporedbi sa škarama za živicu s benzinskim motorom. Ovaj uređaj s elektromotorom s malo vibracija i dobrom raspodjelom težine svih elemenata te ergonomskim drškama omogućava vrlo uravnoteženo vođenje. To omogućava rad bez puno umaranja, pa se čak i više živice i rad iznad glave mogu riješiti dobro i brzo!
Uz kvalitetne samooštreće noževe i vrhunsko, robusno plastično kućište doprinosi dugačkom životnom vijeku škara za živicu HT 4055.


Gdje mogu kupiti AL-KO škare za živicu HT 4055 i alternative

Akumulatorske škare za živicu HT 4055 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je snažni top model među kvalitetnim AL-KO škarama za živicu za domaći vrt.
Ako prvi put kupujete uređaj iz serije EnergyFlex, treba vam dugovječni akumulator od 40 V (113 280/113 524) i punjač (br. art. 113 281). S tim ćete akumulatorom moći koristiti sve proizvode iz serije EnergyFlex.

Tehnički podatci

Princip rezanja Protuhodni sigurnosni noževi
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Marka AL-KO
Akumulatorska obitelj Energy Flex 40V maks.
Vrsta pogona Akumulator
Proizvodna linija Comfort
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.