Akumulatorske škare za živicu HT 2000

Broj. art.:: 113700
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagane, praktične i precizne škare za živicu s litij-ionskim akumulatorom 18 V / 2,5 Ah iz serije 18 V
  • Akumulator i punjač uklj. u opsegu isporuke
  • Dijamantom brušeni sigurnosni nož dužine 45 cm
  • Rad bez umaranja zahvaljujući dobro izbalansiranom uređaju i tihom radu
  • Dugovječno, robusno kućište s gumiranom drškom za udoban rad
  • Uključen tuljac za zaštitu mača

 

Savršeno rezanje Vaše živice, bez emisija i neovisno – uz udobno rukovanje uobičajeno za marku AL-KO. To simboliziraju lagane i praktične akumulatorske škare za živicu iz serije 18 V.

 

 

AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 2000 – neovisne, udobne, lagane

 

Uz ove bežične škare za živicu AL-KO HT 2000 s dijamantom brušenim nožem lako ćete ošišati živicu – i to neovisno o struji i benzinu.
Ove vrlo lagane i o strujnoj mreži neovisne akumulatorske škare za živicu omogućavaju Vam udoban radijus kretanja bez zapletenih kablova te isključuju opasnost da nehotično prerežete kabel.
HT 2000 napaja akumulator iz serije 18 V. Različitim uređajima iz serije 18 V po potrebi možete raditi s jednim te istim akumulatorom – i pritom ćete uštedjeti.

 

Tehnički podaci za AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 2000

 

Protuhodni, dijamantom brušeni sigurnosni nož ima dužinu reza od 45 cm i čisto rezanje bez savijanja i zaglavljivanja. Debljina reza iznosi 14 mm.
Akumulatorske škare za živicu HT 2000 sa svojih su samo 2,0 kg uključujući i akumulator osjetno lakše od svakog benzinskog modela. Ovaj uređaj s elektromotorom s malo vibracija i dobrom raspodjelom težine te ergonomskim drškama omogućava vrhunsko uravnoteženo vođenje i rad bez umaranja.
Kvalitetno, robusno plastično kućište osigurava dugačak životni vijek.
S jednim punjenjem litij-ionskog akumulatora 18 V/2,5 Ah moći ćete raditi i do 45 minuta. Prazni akumulator opet će se napuniti za cca. 50 minuta. Litij-ionski akumulator je dugovječan, zahtijeva malo održavanja, ne prazni se sam i nema memorijskog efekta.

 

Gdje mogu kupiti AL-KO škare za živicu HT 2000 i alternative

 

Akumulatorske škare za živicu HT 2000 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je laka kategorija među kvalitetnim AL-KO škarama za živicu i optimalna za manje vrtove.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113700
EAN 4003718059779
Neto težina u kg 1.7 KG
Bruto težina u kg 2.1 KG
Širina u cm bez pakiranja 6.2 CM
Duljina u cm bez pakiranja 46 CM
Brzina o/min 2200
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 87
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Brojutora za baterije 1 ST

Cutting System

Duljina rezanja u mm 450 MM
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož

Handle system

Podesiva ručka NE

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (4.54MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.