Akumulatorske škare za živicu HT 2050 "set"

Broj. art.:: 113634
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Komplet uklj. akumulator, punjač i tuljac
  • Lagane, praktične škare za živicu HT 2050 s 51 cm dugačkim mačem, udobnom drškom i robusnim kućištem
  • Za tihu njegu živice bez ispušnih plinova i kabela
  • Dijamantom brušeni 51 cm dugački sigurnosni nož
  • Dugovječno, robusno kućište s gumiranom drškom za udoban rad

Savršeno rezanje vaše živice, bez emisija i neovisno – uz udobno rukovanje uobičajeno za marku AL-KO. To simboliziraju lagane, praktične akumulatorske škare za živicu iz serije EasyFlex.


AL-KO komplet za škare za živicu HT 2050 – vaše kompletno rješenje

Odmah spremne za rad: ako kupite komplet za škare za živicu HT 2050, uz akumulatorske škare za živicu HT 2050 odmah ćete dobiti i odgovarajući EasyFlex akumulator i punjač.
Uz bežične škare za živicu AL-KO HT 2050 s dijamantom brušenim nožem živicu ćete ošišati lako – bilo da se radi o periodičnom zadatku ili ciljanom uređivanju vašeg vrtnog ukrasa. Pritom se kvalitetni sigurnosni nož dužine 51 cm brine za brzo i precizno rezanje uz optimalnu zaštitu ljudi i uređaja.
HT 2050 pokreće akumulator iz serije EasyFlex. Različitim uređajima iz serije EasyFlex po potrebi možete raditi s jednim te istim akumulatorom – i pritom ćete uštedjeti.


Tehnički podaci za AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 2050

Protuhodni, dijamantom brušeni sigurnosni nož ima dužinu reza od 51 cm omogućava čisto rezanje bez savijanja i zaglavljivanja. Debljina reza iznosi 15 mm.
Akumulatorske škare za živicu HT 2050 sa svojih su samo 2,8 kg uklj. akumulator osjetno lakše od svakog benzinskog modela. Ovaj uređaj s elektromotorom s malo vibracija i dobrom raspodjelom težine te ergonomskim drškama omogućava vrhunsko uravnoteženo vođenje i rad bez umaranja na visokim živicama.
Kvalitetno, robusno plastično kućište osigurava dugačak životni vijek.
Uz jedno punjenje EasyFlex litij-ionskog akumulatora 20 V/2,5 Ah moći ćete raditi do 45 minuta. Prazni akumulator opet će se napuniti za cca. 50 minuta. Ako imate spreman i zamjenski akumulator, duže ćete vrijeme moći raditi praktički bez prekida. Litij-ionski akumulator je dugovječan, zahtijeva malo održavanja, ne prazni se sam i nema memorijskog efekta.


Gdje mogu kupiti AL-KO komplet za škare za živicu HT 2050 i alternative

Komplet za škare za živicu HT 2050 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača.


Naše prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i akumulator ovog uređaja. Datum kupovine: od 01.06.2017.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Broj odjeljaka za baterije 1 ST
Neto težina u kg 2.5 KG
Duljina u cm bez pakiranja 67.2 CM
Širina u cm bez pakiranja 6.2 CM
Bruto težina u kg 3.96 KG
Podesiva ručka NE
Brzina o/min 2200
Dimenzija duljina kartona cm 103.5 CM
Kompatibilni akumulatori 113559, 113568
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 87
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož
Duljina rezanja u mm 510 MM
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (3.96MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.