Benzinske škare za živicu solo® by AL-KO 163-70

Broj. art.:: 127326 Spremno za otpremu
expected to be with you on 16.07.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kvalitetna vodilica noža od 70 cm s integriranim graničnikom i štitnikom od udaraca
  • Laserski rezani i dijamantom brušeni noževi od kaljenog specijalnog čelika
  • Antivibracijski sustav za rad bez umaranja
  • Lako dostupni upravljački elementi, 3-struka gumena drška koja sprečava klizanje i gumirana drška rukohvata
  • Veliki i lako čitljivi prikaz spremnika i optimalno izbalansirana težina

Robusni snagatori za profesionalnu upotrebu bez kabela, lako rukovanje i visoka razina sigurnosti – to simboliziraju sbA bezinske škare za živicu. U uobičajenoj solo® by AL-KO kvaliteti.


solo® by AL-KO benzinske škare za živicu 163-70 – jake i precizne, mobilne i sigurne

Snažne benzinske škare za živicu solo® by AL-KO 163-70 vaš su partner za učinkovito i precizno rezanje velikih i visokih živica, grmolikog bilja i grmova. Sa svojim spremnikom od 440 ml svugdje ih možete mobilno koristiti – za veliki radijus kretanja i neovisnost. Zahvaljujući čeličnom sigurnosnom nožu od 70 cm postići ćete savršene rezultate rezanja i brzo ćete napredovati.
Pritom protuklizne gumene drške, lako dostupni upravljački elementi i dobro izbalansirana težina doprinose radu bez umaranja. 3-struko podesiva glavna drška omogućava optimalno držanje u svakom radnom položaju. Integrirani antivibracijski sustav omogućava dobro ovladavanje snagom benzinskih škara za živicu – za maksimalnu zaštitu dlanova, ruku i ramena.
Sigurnost je jako važna: s jedne strane benzinske škare za živicu omogućavaju vam veliku slobodu kretanja bez opasnosti da ćete prerezati kabel. A s druge strane pričvršćeni štitnik štiti od ozljeda.
Tuljac sadržan u opsegu isporuke služi kao tuljac za transport za sigurno i zaštićeno čuvanje i transport škara za živicu.


Tehnički podaci za benzinske škare za živicu 163-70

solo® by AL-KO model 163-70 opremljen je kvalitetnom vodilicom noža s robusnim aluminijskim profilom. Na njoj sjedi laserom rezani i dijamantom brušeni sigurnosni nož od kaljenog specijalnog čelika s dužinom reza od 70 cm. Snažni protuhodni i vrlo izdržljivi nož vrlo učinkovito i precizno reže živice i granje bilo koje debljine – bez izvijanja, zaglavljivanja ili klizanja. Radi sprečavanja opasnosti od ozljeđivanja na oštrom, snažnom nožu uređaj ima pričvršćeni štitnik za zaštitu od porezotina.
Udobna, protuklizna okrugla drška škara za živicu 163-70 sa svoja 3 podesiva položaja jamči vrlo precizno vođenje noža u svakom položaju – optimalno za visoke i široke živice. I zbog dodatne gumirane drške za držanje te dobro izbalansirane težine benzinskim škarama za živicu može ćete upravljati jednostavno i s dobrim položajem tijela.
2-taktni motor od 0,68 kW napaja se iz velikog spremnika od 440 ml čija se razina punjenja može lako očitati. Neovisno o utičnicama, dužini kabela ili trajanju akumulatora moći ćete se slobodno kretati i imat ćete puno vremena između intervala za punjenje goriva. Sofisticirani antivibracijski sustav tijekom rada rasterećuje korisnika i osigurava udoban rad.


Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO benzinske škare za živicu 163-70 i alternative

Benzinske škare za živicu 163-70 možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača.
Ako radije tražite tihe električne škare za živicu bez emisija, preporučamo vam solo® by AL-KO električne škare za živicu 166.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127326
EAN 4003718055122
Neto težina u kg 5.4 KG
Bruto težina u kg 7.86 KG
Brzina o/min 10000
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 107
Proizvodna linija Premium
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Cutting System

Duljina rezanja u mm 750 MM
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož

Handle system

Podesiva ručka DA

Engine

Volumen spremnika goriva, l 0.44 L
Motor ccm 22.2
Motor o/min 10000
Snaga kW 0.68 KW
Snaga KS 0.9 PS
Primer DA
broj cilindara Količina cilindara motora

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (20.15MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.