Priključne škare za živicu AL-KO HTA 4045

Broj. art.:: 113613 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Priključne škare za živicu za osnovni uređaj MT 40
  • Dijamantom brušeni sigurnosni nož dužine 45 cm
  • Radna visina do 3,5 m s produžetkom cijevi
  • Sigurno i ekonomično vođenje zahvaljujući remenu za nošenje
  • Tih rad bez ispušnih plinova i neovisno o strujnoj mreži uz akumulatorski osnovni uređaj MT 40 iz serije EnergyFlex

Rezanje grana, šišanje živice i košnja trave s 1 uređajem, neovisno i tiho zahvaljujući akumulatoru. AL-KO EnergyFlex Multitool praktični je i svestrani pomoćnik za njegu domaćeg vrta.


Priključak HTA 4045 osnovni uređaj MT 40 pretvara u škare za živicu

Ako imate AL-KO Multitool MT 40, osnovni ćete uređaj pomoću priključka HTA 4045 lako pretvoriti u akumulatorske škare za živicu. Zahvaljujući sustavu za brzu zamjenu bez alata priključak ćete montirati u tren oka – i možete početi sa šišanjem živice. Protuhodni sigurnosni nož pritom jamči maksimalnu zaštitu od nezgode i brine se za neometano uživanje u vašem vrtu.
S priključkom koji stvara malo vibracija s lakoćom ćete i ekonomično precizno rezati. Zahvaljujući tome što osnovni uređaj radi s akumulatorom imat ćete apsolutnu slobodu kretanja pri vođenju uređaja i nećete morati paziti na naporne kablove. A remen za nošenje sadržan u opsegu isporuke pomoći će vam da se ne umorite noseći uređaj. Radit ćete tiho, bez emisija i uz malo održavanja – i zato neće morati paziti na definirano vrijeme odmora.
Kad su rastavljeni, osnovni uređaj MT 40 i priključak HTA 4045 za transport i skladištenje na trebaju puno prostora.


Tehnički podaci za AL-KO priključne škare za živicu HTA 4045

Protuhodni sigurnosni nož od 45 cm ima radnu širinu od 20 cm. Brušen je dijamantom i svojom vam oštrinom olakšava točno i snažno rezanje. Zaglavljivanje i savijanje na debelim granama pouzdano se sprečava – za brzo napredovanje i sprečavanje opasnosti od nezgode.
Zahvaljujući produžetku cijevi sadržanom u opsegu isporuke škare za živicu možete produžiti za 70 cm i tako ćete dosegnuti radnu visinu i do 3,5 m.
Uz jedno punjenje litij-ionskog EnergyFlex akumulatora od 40 V/5 Ah osnovnim uređajem MT 40 moći ćete raditi i do 75 minuta – idealno za domaći vrt. Prazan akumulator napunit će se za cca. 2 sata, pa ćete uz zamjenski akumulator moći raditi bez prekida.


Gdje mogu kupiti AL-KO priključne škare za živicu HTA 4045 i alternative

Priključne škare za živicu AL-KO HTA 4045 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. One AL-KO Multitool MT 40 pretvaraju u okretne i fleksibilno upotrebljive škare za živicu.
Ako Multitool želite koristiti i za druge poslove, alternativno vam preporučamo reznu glavu/rezni tanjur BCA 4030 (br. art. 113615) ili pilu za grane CSA 4020 (br. art. 1213612).

Tehnički podatci

Akumulatorska obitelj Energy Flex 40V maks.
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni noževi
Proizvodna linija Comfort
Vrsta pogona Akumulator
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.