Priključne škare za živicu AL-KO HTA 4045

Broj. art.:: 113613
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Priključne škare za živicu za osnovni uređaj MT 40
  • Dijamantom brušeni sigurnosni nož dužine 45 cm
  • Radna visina do 3,5 m s produžetkom cijevi
  • Sigurno i ekonomično vođenje zahvaljujući remenu za nošenje
  • Tih rad bez ispušnih plinova i neovisno o strujnoj mreži uz akumulatorski osnovni uređaj MT 40 iz serije AL-KO 36V

 

Rezanje grana, šišanje živice i košnja trave s 1 uređajem, neovisno i tiho zahvaljujući akumulatoru. AL-KO 36V  Multitool praktični je i svestrani pomoćnik za njegu domaćeg vrta.

 

 

Priključak HTA 4045 osnovni uređaj MT 40 pretvara u škare za živicu

 

Ako imate AL-KO Multitool MT 40, osnovni ćete uređaj pomoću priključka HTA 4045 lako pretvoriti u akumulatorske škare za živicu. Zahvaljujući sustavu za brzu zamjenu bez alata priključak ćete montirati u tren oka – i možete početi sa šišanjem živice. Protuhodni sigurnosni nož pritom jamči maksimalnu zaštitu od nezgode i brine se za neometano uživanje u vašem vrtu.
S priključkom koji stvara malo vibracija s lakoćom ćete i ekonomično precizno rezati. Zahvaljujući tome što osnovni uređaj radi s akumulatorom imat ćete apsolutnu slobodu kretanja pri vođenju uređaja i nećete morati paziti na naporne kablove. A remen za nošenje sadržan u opsegu isporuke pomoći će vam da se ne umorite noseći uređaj. Radit ćete tiho, bez emisija i uz malo održavanja – i zato neće morati paziti na definirano vrijeme odmora.
Kad su rastavljeni, osnovni uređaj MT 40 i priključak HTA 4045 za transport i skladištenje na trebaju puno prostora.

 

Tehnički podaci za AL-KO priključne škare za živicu HTA 4045

 

Protuhodni sigurnosni nož od 45 cm ima radnu širinu od 20 cm. Brušen je dijamantom i svojom vam oštrinom olakšava točno i snažno rezanje. Zaglavljivanje i savijanje na debelim granama pouzdano se sprečava – za brzo napredovanje i sprečavanje opasnosti od nezgode.
Zahvaljujući produžetku cijevi sadržanom u opsegu isporuke škare za živicu možete produžiti za 70 cm i tako ćete dosegnuti radnu visinu i do 3,5 m.
Uz jedno punjenje litij-ionskog AL-KO 36V akumulatora od 5Ah osnovnim uređajem MT 40 moći ćete raditi i do 75 minuta – idealno za domaći vrt. Prazan akumulator napunit će se za cca. 2 sata, pa ćete uz zamjenski akumulator moći raditi bez prekida.

 

Gdje mogu kupiti AL-KO priključne škare za živicu HTA 4045 i alternative

 

Priključne škare za živicu AL-KO HTA 4045 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. One AL-KO Multitool MT 40 pretvaraju u okretne i fleksibilno upotrebljive škare za živicu.
Ako Multitool želite koristiti i za druge poslove, alternativno vam preporučamo reznu glavu/rezni tanjur BCA 4030 (br. art. 113615) ili pilu za grane CSA 4020 (br. art. 1213612).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113613
EAN 4003718058482
Neto težina u kg 2.3 KG
Duljina u cm bez pakiranja 211 CM
Brzina o/min 1300
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V

Cutting System

Duljina rezanja u mm 450 MM
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (2.9MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.