Priključne škare za živicu HTA 4245

Br. art.:: 127438 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Priključne škare za živicu za osnovni uređaj MT 42
  • Protuhodni nož s mačem dužine 45 cm
  • Radni radijus do 270° s 9-strukim podešavanjem kuta
  • Rad s malo vibracija s elektromotorom od 280 W bez četkica
  • Tiho, bez ispušnih plinova i neovisno o strujnoj mreži uz akumulatorski osnovni uređaj MT 42 iz serije PowerFlex

Bežično šišanje živice bez emisija s pomoću priključnih škara za živicu HTA 4245 za Multitool.


Priključak HTA 4245 osnovni uređaj MT 42 pretvara u škare za živicu

Ako imate solo by AL-KO Multitool MT 42, osnovni ćete uređaj s pomoću nastavka HTA 4245 vrlo jednostavno pretvoriti u škare za živicu. Zahvaljujući sustavu za brzu zamjenu bez alata priključak ćete zamijeniti u tren oka – i šišanje živice može početi.
Snažan, protuhodni nož od 45 cm zahvaljujući različitim kutnim položajima fleksibilno ćete prilagoditi željenom radnom području – na pritisak tipke.
Lagani priključni uređaj s malo vibracija omogućava precizan rad s dobrim položajem tijela. Rad osnovnog uređaja s akumulatorom omogućava veliki radijus kretanja i veliku slobodu kretanja pri čemu ne morate paziti na dužinu i položaj kablova. Radit ćete tiho i bez emisija – i zato nećete morati paziti na definirano vrijeme odmora. Osim toga uređaj se vrlo lako održava


Tehnički podaci za solo by AL-KO priključne škare za živicu HTA 4245

Protuhodni nož dugačak 45 cm, kojeg pokreće učinkoviti motor od 280 W bez četkica i s malo vibracija, osigurava brzo i snažno rezanje s preciznim rezultatima.
Fleksibilno podešavanje kuta donosi radni radijus do 270°. Zato su priključne škare za živicu prikladne za vrlo precizno šišanje i laganu obradu živice. Pritom birate između 9 položaja i brzog podešavanja kojim radni kut možete u koracima od 15° vrlo lako prilagoditi pritiskom tipke.
Uz jedno punjenje akumulatora osnovnog PowerFlex uređaja MT 42 pod opterećenjem ćete moći raditi do 100 minuta. Prazni akumulator će se praktičnim punjačem napuniti za cca. 2,5 sata.


Gdje mogu kupiti AL-KO priključne škare za živicu HTA 4245 i alternative

Priključne škare za živicu HTA 4245 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. One solo by AL-KO Multi Tool MT 42 pretvaraju u okretne i fleksibilno upotrebljive škare za živicu.
Ako Multitool želite koristiti i za druge poslove, alternativno vam preporučamo glavu trimera/rezni tanjur (br. art. 127476) ili pilu za grane CSA 4220 (br. art. 127439).

Tehnički podatci

Princip rezanja Protuhodni sigurnosni noževi
Vrsta pogona Akumulator
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori
Proizvodna linija Premium
Marka solo by AL-KO
Akumulatorska obitelj Power Flex 42V maks.
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.