Škare za živicu 166 solo® by AL-KO

Broj. art.:: 127304 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kvalitetna vodilica noža od 55 cm s robusnim aluminijskim profilom
  • Laserom rezani i dijamantom brušeni noževi s integriranim graničnicima i štitnicima od udara
  • Okretna drška s 5 položaja za precizne radove u svakom smjeru
  • Višefunkcionalna drška za visoke, široke živice s integriranom zaštitom od preopterećenja za maksimalan životni vijek
  • Snažan elektromotor od 500 W za dostatnu snagu

Za precizno šišanje visokih i širokih živica, učinkovito, bez umaranja i emisija – to simboliziraju ove sbA električne škare za živicu. U uobičajenoj solo® by AL-KO kvaliteti.


solo® by AL-KO električne škare za živicu 166 – jake i precizne, čiste i tihe

Električne škare za živicu solo® by AL-KO 166 vaš su savršeni partner za učinkovitu i preciznu njegu čak i velikih i visokih živica. U domaćem vrtu ili u vrtlarstvu i hortikulturi: dobro opremljene električne škare za živicu osigurat će vam brz i učinkovit rad bez umaranja uz dobar položaj tijela – a vrlo su prikladne i za dugotrajniji rad i zahtjevno šišanje.
Snažan pogon električnih škara za živicu solo® by AL-KO 166 bez vibracija i kvalitetni nož se zajedno sa sofisticiranom ergonomijom brinu za brz napredak i apsolutno savršene rezultate rezanja. Robusni nož i integrirana zaštita od preopterećenja pritom ove škare za živicu čine nezahtjevnim pratiteljem dugačkog životnog vijeka u trajnoj primjeni.
Osim toga solo® by AL-KO 166 ima sigurnosne karakteristike kao što su integrirani graničnik i štitnik od udara. U kombinaciji s malom težinom (bez akumulatora ili spremnika benzina) model 166 vam donosi veliku okretnost i vrlo fleksibilan radijus kretanja.
Tuljac sadržan u opsegu isporuke služi kao zidni držač ili kao tuljac za transport za sigurno i zaštićeno čuvanje i transport škara za živicu.


Tehnički podaci za električne škare za živicu 166

solo® by AL-KO model 166 opremljen je kvalitetnom vodilicom noža s robusnim aluminijskim profilom. Na njoj sjedi laserom rezani i dijamantom brušeni sigurnosni nož s dužinom reza od 55 cm. Promjenjiva debljina rezanja (otvor noža) može se podesiti na 34 ili 27 mm. Uz snažni protuhodni nož postići ćete brzo i precizno rezanje.
Udobna okretna drška sa svojih 5 podesivih položaja omogućava precizno vođenje noža u svakom položaju – optimalno za visoke i široke živice, pri radovima na ljestvama i iznad glave.
Snažan električni pogon od 500 W bez emisija napaja se iz utičnice i omogućava vam brzu trajnu primjenu bez čekanja ili intervala za točenje goriva. Snažan pogon s prijenosnikom s ekscentrom i klipnjačom u kombinaciji s malom težinom od samo 4,1 kg jamče vam brzo napredovanje u radu i maksimalno blag utjecaj na tijelo dok upravljate uređajem. Ove jedva čujne škare za živicu bez dvojbi možete koristiti u gotovo svakom stambenom području ne razmišljajući o krutim vremenima za odmor. Model 166 pritom se izuzetno lako održava u usporedbi s benzinskim modelom.


Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO električne škare za živicu 166 i alternative

Električne škare za živicu 166 možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača.
Ako su vam potrebne snažne škare za živicu bez kabela za velike vrtove, parkove i udaljene površine, preporučamo vam solo® by AL-KO benzinske škare za živicu 163-55 i 163-70.

Tehnički podatci

Maksimalna debljina rezanja mm 27
Vrsta pogona Električni
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 85
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 96
Duljina rezanja u mm 550
Brzina o/min 3200
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Premium
Snaga motora, W 500
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.