Škare za živicu AL-KO HT 440 Basic Cut

Broj. art.:: 112679 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Učinkovite, snažne i pouzdane električne škare za živicu
  • Dijamantom brušeni sigurnosni nož od 44 cm s graničnikom
  • Rad bez umaranja zahvaljujući pogonu s malo vibracija, maloj težini i ergonomski oblikovanim upravljačkim elementima
  • Dugovječno, robusno kućište s integriranom libelom
  • Uključujući zaštitni tuljak za praktično čuvanje na zidu

Lagano, učinkovito rezanje živice uz brzo i tiho napredovanje bez emisija. S uobičajeno udobnim rukovanjem marke AL-KO za održavanje domaćih vrtova bez umaranja – to simboliziraju AL-KO električne škare za živicu.


AL-KO električne škare za živicu HT440 Basic Cut – lagane i praktične

Tihe električne škare za živicu AL-KO HT 440 Basic Cut bez emisija savršeni su pomoćnik za pouzdanu njegu domaćih vrtnih ukrasa. Ovaj lagani i okretni uređaj idealan je za manje vrtove – optimalan za njegu i stanjivanje.
HT 440 Basic Cut je početni model među AL-KO električnim škarama za živicu i zahvaljujući maloj težini i kompaktnim dimenzijama nudi vam veliku okretnost u radu.
Priloženi tuljac služi kao zidni držač za sigurno čuvanje i zaštitu škara za živicu.


Tehnički podaci za škare za živicu 440 Basic Cut

Model 440 (4400 W) opremljen je vrhunskim dijamantom brušenim sigurnosnim nožem s 44 cm radne dužine. Uz robusni nož postići ćete brz i precizan rez uz optimalnu zaštitu ljudi i uređaja. Integrirana libela pomaže vam u preciznom, točnom i ravnom rezanju živice.
Protuhodni sigurnosni nož ima debljinu reza od 16 mm i 3.400 o/min. U usporedbi s benzinskim modelom zahtijeva vrlo malo održavanja. Ove izuzetno tihe škare za živicu zato možete bez dvojbe koristiti u gotovo svakom stambenom području, ne razmišljajući o krutim vremenima ili opasnosti svađe sa susjedom. Mala težina od samo 3,2 kg omogućava vam da radite bez umaranja čak i pri dugotrajnoj primjeni.


Gdje mogu kupiti AL-KO škare za živicu HT 440 Basic Cut i alternative

Električne škare za živicu HT 440 možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. One predstavljaju laku kategoriju među snažnim AL-KO električnim škarama za živicu bez emisija.
Ako tražite škare za živicu za veće vrtove s dužinom reza preko 60 cm i snagom iznad 600 W, preporučamo vam modele HT 600 i HT 700 Flexible Cut.
Ako želite raditi bez kabela i bez emisija, alternativa mogu biti vrlo praktične akumulatorske škare za živicu iz serije 18 V.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112679
EAN 4003718040302
Neto težina u kg 3.2 KG
Bruto težina u kg 5.04 KG
Brzina o/min 3400
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Električni

Cutting System

Duljina rezanja u mm 440 MM
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož

Engine

Snaga motora, W 440 W

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (10.41MB)
Preuzmi (184.91KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.