Škare za živicu AL-KO HT 550 Safety Cut

Broj. art.:: 112680
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažne, učinkovite i sigurne električne škare za živicu
  • Dijamantom brušeni sigurnosni nož od 52 cm s graničnikom
  • Rad bez umaranja zahvaljujući pogonu s malo vibracija, dobro izbalansiranom uređaju i ergonomski oblikovanim upravljačkim elementima
  • Dugovječno, robusno kućište s integriranom libelom i sigurnosnim kabelom
  • Uključuje zaštitni tuljak za praktično čuvanje na zidu

Lagano, učinkovito rezanje živice uz brzo i tiho napredovanje bez emisija. Uz uobičajeno udobno rukovanje marke AL-KO za održavanje domaćih vrtova bez umaranja – to simboliziraju AL-KO električne škare za živicu.


AL-KO električne škare za živicu HT 550 Safety Cut – učinkovite i posebno sigurne

Tihe električne škare za živicu AL-KO HT 550 Safety Cut bez emisija idealan su pomoćnik za pouzdanu njegu vaših vrtnih ukrasa. Lagane, okretne i pritom snažne električne škare za živicu posebno su prikladne za male do srednje vrtove – savršeno za njegu i stanjivanje.
Škare AL-KO HT 550 Safety Cut vrlo su sigurne škare za živicu koje imaju dodatni sigurnosni kabel koji sprečava presijecanje kabela škarama za živicu. Zahvaljujući maloj težini i kompaktnim dimenzijama model 550 vam nudi veliku okretnost u radu.
Priloženi tuljac služi kao zidni držač za sigurno čuvanje i zaštitu škara za živicu.


Tehnički podaci za električne škare za živicu 550 Safety Cut

Model 550 (550 W) opremljen je vrhunskim dijamantom brušenim sigurnosnim nožem s 52 cm radne dužine. Uz robusni protuhodni nož postići ćete brz i precizan rez uz optimalnu zaštitu ljudi i uređaja. Dodatnu zaštitu od oštećenja električnog kabela škara za živicu osigurava sofisticirani sigurnosni kabel. Integrirana libela pomaže vam u preciznom, točnom i ravnom rezanju živice.
Protuhodni sigurnosni nož ima debljinu reza od 18 mm i 3.200 o/min. Škare HT 550 pritom u usporedbi s benzinskim modelom zahtijevaju vrlo malo održavanja. Ove izuzetno tihe škare za živicu zato možete bez dvojbe koristiti u gotovo svakom stambenom području, ne razmišljajući o krutim vremenima ili opasnosti svađe sa susjedom. Mala težina od samo 3,6 kg omogućava vam da radite bez umaranja čak i pri dugotrajnoj primjeni.


Gdje mogu kupiti AL-KO škare za živicu HT 550 Safety Cut i alternative

Električne škare za živicu HT 550 možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. One su praktičan i vrlo siguran predstavnik jakih AL-KO električnih škara za živicu koje rade bez emisija, a svojom dužinom reza od 52 cm i snagom od 550 W optimalne su za srednje vrtove.
Ako tražite snažnije škare za živicu (više od 60 cm/600 W), preporučamo vam modele HT 600 i HT 700 Flexible Cut.

Vaše prednosti

Sve po crti

Sve po crti

integrirana libela omogućava ravno i vodoravno šišanje živice. Tako se može izbjeći neravno šišanje.

Najbolja kvaliteta

Najbolja kvaliteta

kvalitetno plastično kućište posebno je stabilno i robusno što vam jamči dugačak životni vijek škara za živicu.

Maksimalna sigurnost

Maksimalna sigurnost

Jedinstveni sigurnosni kabel AL-KO učinkovito sprečava presijecanje električnog kabela – za veću sigurnost pri šišanju živice (ne kod Ht 440).

ispravno šišanje živice

ispravno šišanje živice

da bi živica ostala gusta i grmolika, treba ju šišati trapezno, dolje šire, a gore uže. Time se sprečava gubitak lišća na donjim granama uslijed nedostatka svjetla.

Savršena njega

Savršena njega

Višenamjenski sprej nema samo izvrsna svojstva podmazivanja - on također otpušta zapečene dijelove i hrđu, njeguje i čisti (nije sadržan u opsegu isporuke)

Snažne u primjeni

Snažne u primjeni

Savršeno pošišana manja do veća živica zahvaljujući snažnim, pouzdanim i udobnim škarama za živicu tvrtke AL-KO ne predstavlja nikakav problem.

Savršeno rezanje i zaštita

Savršeno rezanje i zaštita

Trajno oštri, dijamantno brušeni noževi jamče čisti rez. Graničnik štiti nož prilikom rezanja uz pod i zidove, a tuljac istovremeno služi i kao zidni držač.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Električni
Snaga motora, W 550 W
Neto težina u kg 3.6 KG
Bruto težina u kg 4.65 KG
Brzina o/min 3200
Dimenzija duljina kartona cm 102 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož
Duljina rezanja u mm 520 MM
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (10.41MB)
Preuzmi (184.91KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.