Škare za živicu AL-KO HT 550 Safety Cut

Broj. art.:: 112680 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažne, učinkovite i sigurne električne škare za živicu
  • Dijamantom brušeni sigurnosni nož od 52 cm s graničnikom
  • Rad bez umaranja zahvaljujući pogonu s malo vibracija, dobro izbalansiranom uređaju i ergonomski oblikovanim upravljačkim elementima
  • Dugovječno, robusno kućište s integriranom libelom i sigurnosnim kabelom
  • Uključuje zaštitni tuljak za praktično čuvanje na zidu

 

Lagano, učinkovito rezanje živice uz brzo i tiho napredovanje bez emisija. Uz uobičajeno udobno rukovanje marke AL-KO za održavanje domaćih vrtova bez umaranja – to simboliziraju AL-KO električne škare za živicu.

 

 

AL-KO električne škare za živicu HT 550 Safety Cut – učinkovite i posebno sigurne

 

Tihe električne škare za živicu AL-KO HT 550 Safety Cut bez emisija idealan su pomoćnik za pouzdanu njegu vaših vrtnih ukrasa. Lagane, okretne i pritom snažne električne škare za živicu posebno su prikladne za male do srednje vrtove – savršeno za njegu i stanjivanje.
Škare AL-KO HT 550 Safety Cut vrlo su sigurne škare za živicu koje imaju dodatni sigurnosni kabel koji spriječava presijecanje kabela škarama za živicu. Zahvaljujući maloj težini i kompaktnim dimenzijama model 550 vam nudi veliku okretnost u radu.
Priloženi tuljac služi kao zidni držač za sigurno čuvanje i zaštitu škara za živicu.

 

Tehnički podaci za električne škare za živicu 550 Safety Cut

 

Model 550 (550 W) opremljen je vrhunskim dijamantom brušenim sigurnosnim nožem s 52 cm radne dužine. Uz robusni protuhodni nož postići ćete brz i precizan rez uz optimalnu zaštitu ljudi i uređaja. Dodatnu zaštitu od oštećenja električnog kabela škara za živicu osigurava sofisticirani sigurnosni kabel. Integrirana libela pomaže vam u preciznom, točnom i ravnom rezanju živice.
Protuhodni sigurnosni nož ima debljinu reza od 18 mm i 3.200 o/min. Škare HT 550 pritom u usporedbi s benzinskim modelom zahtijevaju vrlo malo održavanja. Ove izuzetno tihe škare za živicu zato možete bez dvojbe koristiti u gotovo svakom stambenom području, ne razmišljajući o krutim vremenima ili opasnosti svađe sa susjedom. Mala težina od samo 3,6 kg omogućava vam da radite bez umaranja čak i pri dugotrajnoj primjeni.

 

Gdje mogu kupiti AL-KO škare za živicu HT 550 Safety Cut i alternative

 

Električne škare za živicu HT 550 možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. One su praktičan i vrlo siguran predstavnik jakih AL-KO električnih škara za živicu koje rade bez emisija, a svojom dužinom reza od 52 cm i snagom od 550 W optimalne su za srednje vrtove.
Ako tražite snažnije škare za živicu (više od 60 cm/600 W), preporučamo vam modele HT 600 i HT 700 Flexible Cut.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112680
EAN 4003718040319
Neto težina u kg 3.6 KG
Bruto težina u kg 4.65 KG
Brzina o/min 3200
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Električni

Cutting System

Duljina rezanja u mm 520 MM
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož

Engine

Snaga motora, W 550 W

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (10.41MB)
Preuzmi (184.91KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.