Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 18 V "Set"

Broj. art.:: 113818
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <b>Uključeni punjač i akumulator (2.5 Ah)</b>
  • Rad bez kabelova i neovisno
  • Lagani uređaj za rad bez umora
  • S velikom brzinom zraka za snažan rad
  • Bezstepenska regulacija brzine zraka
  • Trajanje rada do 20 minuta po punjenju akumulatora

Pomoću našeg akumulatorskog puhača lišća uklanjate suho lišće s ravne površine.


Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060

Puhač lišća AL-KO LB 2060 s moćnim 20 V litij-ionskim akumulatorom omogućuje ekološki rad bez kabela. Jako lagani uređaj po težini i za rukovanje za fleksibilan rad bez kabela za struju, bez benzina i time ispušnih plinova. Priključci za jednostavno demontiranje omogućuje skladištenje na malom prostoru.


Tehnički detalji za akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 s brzinom zraka do 200 km/h i 12500/min obrtaja u praznom hodu. Bezstepenska regulacija brzine zraka omogućuje optimalno prilagođavanje vašim potrebama. S blokadom gasa za jednostavno upravljanje. Težina od samo 1,6 kg (uklj. akumulator) omogućuje rad bez napora. 20 V akumulator za trajanje rada do 20 minuta.


Gdje mogu kupiti akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 i alternative

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 možete kupiti preko naše internetske stranice ili ili kod specializiranog prodavača. Idealan partner za lagani vrtni užitak.
Tražite uređaj s snažnijim akumulatorom? Onda preporučujemo akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 s 40 V akumulatorom.
Potražite dodatne uređaje za vaš vrt iz naše 18 V obitelji koji rade s istim akumulatorom. Jednostavno akumulator umetnite u sljedeći uređaj i radite dalje.


Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Neto težina u kg 1.2 KG
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 20 MIN
Vrijeme punjenja 2.5Ah u min 50 MIN
Bruto težina u kg 1.5 KG
Može usisati lišće? NE
Brzina zraka pri puhanju 200 KMH
Volumen zraka pri puhanju m3/h 200 MQH
Dimenzija duljina kartona cm 90 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 88
Nastavak cijevi Nastavci
Marka AL-KO
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 35 MIN
Proizvodna linija EASY
Upute za uporabu Preuzmi (911.64KB)
Preuzmi (1.09MB)
Preuzmi (2.53MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.