Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060

Broj. art.:: 113610
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Radite neovisno i bez kablova
  • Rad bez umaranja zahvaljujući maloj težini
  • Velika brzina zraka za snažne radove
  • Udobna mogućnost podešavanja zračne struje pomoću okretnog regulatora
  • Vrijeme rada i do 40 minuta s jednim punjenjem akumulatora (akumulator i punjač nisu u opsegu isporuke)

S našim akumulatorskim puhačem lišća bez muke ćete s ravnih površina ukloniti suho lišće.


Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 sa snažnim litij-ionskim akumulatorom od 40 V pruža vam uživanje u vrtu bez kabela i napora. Ovaj mobilni uređaj omogućava fleksibilan rad bez napornog strujnog kabla, bez benzina, a time i bez ispušnih plinova. Nastavke možete jednostavno demontirati, pa puhač lišća možete pospremiti uz uštedu prostora.


Tehnički detalji za akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 rad s brzinama zraka od 115 do 250 km/h i protokom od 330 m²/h. Pritom se regulira bezstupanjski pomoću okretnog regulatora kojim se lako upravlja u radu. Tako se tijekom rada postiže optimalno doziranje protoka. Uz jedva 3,6 kg težine (s akumulatorom) moguć je rad s puhačem lišća bez umaranja. Napon akumulatora iznosi 40 V, čime se postiže vrijeme rada od 30 do 40 minuta. Fleksibilan je u primjeni zahvaljujući dvama cijevnim nastavcima koji su sadržani u opsegu isporuke.


Gdje mogu kupiti akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 i alternative

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 možete kupiti izravno preko naše internetske stranice ili kod našeg specijaliziranog prodavača. To je idealni partner za vrtni užitak bez kabela i umaranja.
Ako želite uređaj s manjim akumulatorom, preporučamo vam akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 s akumulatorom od 20 V.
S drugim uređajima iz serije EnergyFlex akumulator možete koristiti i za druge poslove u vrtu. Akumulator jednostavno stavite u odgovarajući uređaj i nastavite raditi.


Vaše prednosti

Ovaj svestrani, fleksibilno upotrebljivi i praktični puhač lišća serije EnergyFlex brine se za red u dvorištu i vrtu. Pritom se protok zraka brzine do 250 km/h vrlo lako podešava okretnim regulatorom, a dva nastavka u kompletu nude dodatnu mogućnost odabira između točkastog i površinskog načina rada. Ovi potonji se radi lakšeg spremanja mogu i skinuti.

Uz trimere, škare za živicu i puhač lišća serija EnergyFlex nudi i druge vrtne uređaje koji mogu raditi s istim akumulatorom.

Srce serije EnergyFlex je snažni litij-ionski akumulator prikladan za sve uređaje. Kod kosilica akumulator i punjač su priloženi, a ručni se uređaji isporučuju bez njih.

Košnja travnjaka, šišanje živice ili skupljanje jesenskog lišća s istim akumulatorom – uz seriju Energy Flex to nije nikakav problem. Najbolje od svega: uz kosilice se dobiva i akumulator s punjačem, pa još treba kupiti samo odgovarajuće ručne uređaje (bez akumulatora).

Tehnički podatci

Marka 001
Proizvodna linija Comfort
Brzina zraka pri puhanju 250 KMH
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 95
Volumen zraka pri puhanju m3/h 330 MQH
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 40 MIN
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524
Vrsta pogona Baterija
Neto težina u kg 1.7 KG
Može usisati lišće? NE
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 79
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Vibracije ahw, m/s^2 2
Akumulatorska obitelj AL-KO Energy Flex 36V
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
Maks.Trajanje rada 4.0Ah u min 30 MIN
K vrijednost (m/s^2) 1
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.