Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060

Broj. art.:: 113610 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Radite neovisno i bez kablova
  • Rad bez umaranja zahvaljujući maloj težini
  • Velika brzina zraka za snažne radove
  • Udobna mogućnost podešavanja zračne struje pomoću okretnog regulatora
  • Vrijeme rada i do 40 minuta s jednim punjenjem akumulatora (akumulator i punjač nisu u opsegu isporuke)

S našim akumulatorskim puhačem lišća bez muke ćete s ravnih površina ukloniti suho lišće.


Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 sa snažnim litij-ionskim akumulatorom od 40 V pruža vam uživanje u vrtu bez kabela i napora. Ovaj mobilni uređaj omogućava fleksibilan rad bez napornog strujnog kabla, bez benzina, a time i bez ispušnih plinova. Nastavke možete jednostavno demontirati, pa puhač lišća možete pospremiti uz uštedu prostora.


Tehnički detalji za akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 rad s brzinama zraka od 115 do 250 km/h i protokom od 330 m²/h. Pritom se regulira bezstupanjski pomoću okretnog regulatora kojim se lako upravlja u radu. Tako se tijekom rada postiže optimalno doziranje protoka. Uz jedva 3,6 kg težine (s akumulatorom) moguć je rad s puhačem lišća bez umaranja. Napon akumulatora iznosi 40 V, čime se postiže vrijeme rada od 30 do 40 minuta. Fleksibilan je u primjeni zahvaljujući dvama cijevnim nastavcima koji su sadržani u opsegu isporuke.


Gdje mogu kupiti akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 i alternative

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 možete kupiti izravno preko naše internetske stranice ili kod našeg specijaliziranog prodavača. To je idealni partner za vrtni užitak bez kabela i umaranja.
Ako želite uređaj s manjim akumulatorom, preporučamo vam akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 s akumulatorom od 20 V.
S drugim uređajima iz serije EnergyFlex akumulator možete koristiti i za druge poslove u vrtu. Akumulator jednostavno stavite u odgovarajući uređaj i nastavite raditi.


Tehnički podatci

Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 79
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 40
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 95
K vrijednost (m/s^2) 1
Može usisati lišće? NE
Akumulatorska obitelj AL-KO Energy Flex 36V
Brzina zraka pri puhanju 250
Vrsta pogona Akumulator
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Vibracije ahw, m/s^2 2
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
Volumen zraka pri puhanju m3/h 330
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Maks.Trajanje rada 4.0Ah u min 30
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.