Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060

Broj. art.:: 113610 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Radite neovisno i bez kablova
  • Rad bez umaranja zahvaljujući maloj težini
  • Velika brzina zraka za snažne radove
  • Udobna mogućnost podešavanja zračne struje pomoću okretnog regulatora
  • Vrijeme rada i do 40 minuta s jednim punjenjem akumulatora (akumulator i punjač nisu u opsegu isporuke)

Često se kupuje zajedno sa ...

89,00 EUR
Ovaj proizvod
179,00 EUR
Raspoloživo
139,00 EUR
Raspoloživo

Ukupan iznos

407,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

 

S našim akumulatorskim puhačem lišća bez muke ćete s ravnih površina ukloniti suho lišće.

 

 

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060

 

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 sa snažnim litij-ionskim akumulatorom od 36 V pruža vam uživanje u vrtu bez kabela i napora. Ovaj mobilni uređaj omogućava fleksibilan rad bez napornog strujnog kabla, bez benzina, a time i bez ispušnih plinova. Nastavke možete jednostavno demontirati, pa puhač lišća možete pospremiti uz uštedu prostora.

 

Tehnički detalji za akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060

 

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 rad s brzinama zraka od 115 do 250 km/h i protokom od 330 m²/h. Pritom se regulira bezstupanjski pomoću okretnog regulatora kojim se lako upravlja u radu. Tako se tijekom rada postiže optimalno doziranje protoka. Uz jedva 3,6 kg težine (s akumulatorom) moguć je rad s puhačem lišća bez umaranja. Napon akumulatora iznosi 36 V, čime se postiže vrijeme rada od 30 do 40 minuta. Fleksibilan je u primjeni zahvaljujući dvama cijevnim nastavcima koji su sadržani u opsegu isporuke.

 

Gdje mogu kupiti akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 i alternative

 

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 možete kupiti izravno preko naše internetske stranice ili kod našeg specijaliziranog prodavača. To je idealni partner za vrtni užitak bez kabela i umaranja.
Ako želite uređaj s manjim akumulatorom, preporučamo vam akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 s akumulatorom od 18 V.
S drugim uređajima iz serije 18 V akumulator možete koristiti i za druge poslove u vrtu. Akumulator jednostavno stavite u odgovarajući uređaj i nastavite raditi.

 

 

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113610
EAN 4003718058451
Neto težina u kg 1.7 KG
Bruto težina u kg 3.6 KG
Može usisati lišće? NE
Brzina zraka pri puhanju 250 KMH
Volumen zraka pri puhanju m3/h 330 MQH
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Nastavak cijevi Nastavci
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 30 MIN
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 40 MIN

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (2.7MB)
Br. art.: 113786 Uskoro dostupno
49,00 EUR
Br. art.: 113281 Raspoloživo
49,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.