Akumulatorski usisivač / puhač lišća AL-KO LBV 4090

Broj. art.:: 113662
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Radite neovisno i bez kablova
  • Puhanje i usisavanje samo jednim uređajem
  • Velika brzina zraka za snažne radove
  • Udobna mogućnost podešavanja zračne struje pomoću okretnog regulatora
  • S okretnom sklopkom za jednostavan prelazak s puhanja na usisavanje
  • Vrijeme rada i do 20 minuta s jednim punjenjem akumulatora (akumulator i punjač <b>nisu</b> u opsegu isporuke)
  • uklj. prihvatnu vreću i remen

S našim akumulatorskim puhačem lišća bez muke ćete s ravnih površina ukloniti suho lišće.


Akumulatorski puhač lišća AL-KO LBV 4090

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LBV 4090 sa snažnim litij-ionskim akumulatorom od 40 V pruža vam uživanje u vrtu bez kabela i napora. Ovaj mobilni uređaj omogućava jednostavan rad bez napornog strujnog kabla, bez benzina, a time i bez ispušnih plinova. Za veću fleksibilnost u vrtu zahvaljujući jednostavnom prelasku s usisavanja na puhanje.


Tehnički detalji za akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4090

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4090 radi s brzinama zraka od 150 do 200 km/h i protokom od 350 m³/h. Pritom se regulira bezstupanjski pomoću okretnog regulatora kojim se lako upravlja u radu. Tako se tijekom rada postiže optimalno doziranje protoka. Zahvaljujući udobnom remenu za nošenje i okretnim kotačima ovim se puhačem lišća može raditi bez umaranja. Jaki litij-ionski akumulator od 40 V radi cca. 20 minuta.


Gdje mogu kupiti akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4090 i alternative

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4090 možete kupiti izravno preko naše internetske stranice ili kod našeg specijaliziranog prodavača. To je idealni partner za vrtni užitak bez kabela i umaranja.
Ako želite uređaj s manjim akumulatorom, preporučamo vam akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 s akumulatorom od 20 V.
S drugim uređajima iz serije EnergyFlex akumulator možete koristiti i za druge poslove u vrtu. Akumulator jednostavno stavite u odgovarajući uređaj i nastavite raditi.


Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Neto težina u kg 4.5 KG
Prihvatna košara, l 45 L
Vrijeme punjenja 5.0Ah u min 120 MIN
Vrijeme punjenja 4.0 Ah u min 90 MIN
Bruto težina u kg 5.9 KG
Materijal koša Platno
Košara s prikazom punjenja NE
Može usisati lišće? DA
Brzina zraka pri puhanju 60 KMH
Volumen zraka pri puhanju m3/h 350 MQH
Dimenzija duljina kartona cm 67 CM
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 102
Nastavak cijevi Nastavci
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 20 MIN
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 15 MIN
Upute za uporabu Preuzmi (21.06MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.