AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE Akumulatorska puhalica za lišće LB 1860

Broj. art.:: 113922 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • 18 V litij-ionska baterija (baterija i punjač nisu uključeni)
  • Indikator razine baterije u ručki
  • Snažan puhač lišća s aksijalnim ventilatorom
  • Udobna ručka mekana na dodir za ugodan rad
  • S dodatnom funkcijskom tipkom za način rada
  • Radite samostalno i bez kabela
  • 450m3/h volumen zraka

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorska puhalica za lišće LB 1860

Akumulatorski puhač lišća LB 1860 nudi vam bežični, bez napora i ekološki užitak u vrtlarstvu. Lagan i praktičan uređaj omogućuje fleksibilan rad bez muke strujnog kabela, bez benzina, a time i bez ispušnih plinova. Uz dodatnu funkciju pojačanja za veću snagu, možete bez napora ukloniti suho lišće s ravnih površina.

Tehnički detalji AL-KO akumulatorske puhalice za lišće LB 1860

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 1860 radi pri brzinama zraka do 165 km/h. Možete birati između ekološkog načina rada za štednju baterije i načina napajanja za dodatnu snagu. Puhalo za lišće nudi vam visoku razinu jednostavnosti za korištenje, između ostalog zahvaljujući svojoj udobnoj ručki mekanoj na dodir i praktičnom ovjesu na stražnjoj strani. Uz težinu od samo 1,8 kg (s baterijom), rad bez umora je zajamčen. Snažni aksijalni ventilator bilježi volumni protok od 450 m³/h.

Uz AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNU Li-ion bateriju za KUĆE I VRT, imate pristup različitim vremenima rada i punjenja, budući da možete birati između četiri različite veličine Ah. Dostupne su baterije od 2,5 / 4 / 5 i 6 Ah. Prazna baterija se puni između 60 i 130 minuta. (Ovisno o kapacitetu baterije, vrijeme punjenja je između 60 i 130 minuta. Brzi punjač baterija FC100 Li također se može koristiti za još brže vrijeme punjenja.) Li-ion baterija je vrlo izdržljiva, nije potrebna za održavanje i lagana za svakoga bez samopražnjenja ili memorijskog efekta i prikladan za punjenje. Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja. Baterija i punjač nisu uključeni.

S AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilnom akumulatorskom obitelji savršeno ste opremljeni za svaku primjenu zahvaljujući našim brojnim vrtnim alatima. Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V kućnim i vrtnim baterijskim sustavom.

Kupite AL-KO akumulatorsku puhalicu lišća LB 1860 i alternative

Akumulatorsku puhalicu lišća AL-KO LB 1860 možete kupiti izravno u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Idealan je partner za lagani kao pero i zgodan vrtlarski užitak. Ako želite uređaj koji uključuje bateriju i punjač, ​​u potpunosti ste opremljeni kompletnim setom (br. art. 113941).

Tehnički podatci

Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Može usisati lišće? NE
Vrsta pogona Akumulator
Brzina zraka pri puhanju 162
Vrijeme punjenja 4.0 Ah u min 95
Akumulatorska obitelj AL-KO 18V Bosch Home & Garden kompatibilan
Volumen zraka pri puhanju m3/h 450
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.