Benzinski usisivač za lišće solo® by AL-KO 750 P

Broj. art.:: 127141 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Briggs & Stratton 500E engine
  • 75 cm working width
  • Pressed sheet steel housing
  • Extra-large 200 litre collector

Često se kupuje zajedno sa ...

769,00 EUR
Ovaj proizvod
259,00 EUR
Raspoloživo

Ukupan iznos

1.028,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Ovaj snažni usisivač za lišće radne širine 75 cm s jakim Briggs & Stratton motorom od 2,0 kW usisava, usisava i usisava – čak i kad se radi o mokrom ili vlažnom lišću na zelenim površinama ili putovima. Kako biste i najmanje kutove mogli očistiti od lišća i prljavštine, u priboru smo pripremili i praktično usisno crijevo s mlaznicom.

AL-KO premium usluga dostave: ovaj usisivač za lišće isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127141
EAN 4003718051445
Neto težina u kg 36.1 KG
Bruto težina u kg 42.26 KG
Može usisati lišće? DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Premium

Power supply

Vrsta pogona Benzin
Prihvatna košara, l 200 L
Materijal koša Platno

Engine

Automatski prigušivač NE
Motor ccm 140
Motor o/min 3000
Snaga kW 2 KW
Snaga KS 2.72 PS
Primer DA
broj cilindara Količina cilindara motora

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (1.71MB)
Preuzmi (1.22MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (108.46KB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.