Benzinski usisivač za lišće solo by AL-KO 750 P

Br. art.:: 127141 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Briggs & Stratton 500E engine
  • 75 cm working width
  • Pressed sheet steel housing
  • Extra-large 200 litre collector

Ovaj snažni usisivač za lišće radne širine 75 cm s jakim Briggs & Stratton motorom od 2,0 kW usisava, usisava i usisava – čak i kad se radi o mokrom ili vlažnom lišću na zelenim površinama ili putovima. Kako biste i najmanje kutove mogli očistiti od lišća i prljavštine, u priboru smo pripremili i praktično usisno crijevo s mlaznicom.

AL-KO premium usluga dostave: ovaj usisivač za lišće isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Tehnički podatci

Automatski prigušivač dostupan NE
materijal prihvatne košare Platno
Proizvodna linija Premium
Primer DA
Vrsta pogona Benzin
s prihvatnom košarom DA
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
PodešavanjeVisineUsisavanja pojedinačni kotač, 4 položaja
Može usisati lišće? DA
Vrsta motora 4-taktni
Marka solo by AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.