Aku čistač solo by AL-KO GT 4235 Power Flex "Set"

Br. art.:: 127589 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <b>Komplet uklj, punjač i Akumulatora (7,5 Ah)</b>Snažan litij-ionski akumulator od 42 V iz serije PowerFlex za šišanje bez emisija
  • Jedva čujan rad u svako doba dana
  • Malo vibracija i dobar balans
  • Ergonomske drške i mala težina
  • Uklj. nož i rezna glava

Blago šišanje za čovjeka i okoliš: tiho i bez ispušnih plinova uz solo by AL-KO akumulatorske motorne čistače iz serije PowerFlex, fleksibilne šampione za sve rubove travnjaka i kutove na polju „košnje“.


Akumulatorski motorni čistač solo by AL-KO GT 4235 – snažna njega travnjaka za veće površine

Inovativna akumulatorska tehnologija s velikim rezervama snage. Snagator AL-KO GT 4235 Li-Ion impresionira svojim savršenim rezultatima košnje u dokazanoj solo by AL-KO kvaliteti. Ovaj snažni akumulatorski čistač svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i tiho. Velika snaga u kombinaciji s velikom radnom širinom i ergonomskim Bike rukohvatom te rad s malo vibracija olakšavaju rad na svim površinama i uz rubove vašeg vrta.


Tehnički detalji za akumulatorski motorni čistač solo by AL-KO GT 4235 Li-Ion

Radna širina od 25,5 cm (nož) u kombinaciji s jakim akumulatorom od 42 V i dužinom rada do 100 minuta kod uređaja solo by AL-KO GT 4235 Li-Ion osigurava vrlo učinkoviti rad i na velikim površinama. Ovaj snažni trimer za vaš vrt ima snage i za podrezivanje grmlja itd. Rezna glava radne širine od 36 cm sadržana je u opsegu isporuke. Izbalansirana konstrukcija, ergonomski Bike rukohvat i slabe vibracije jamče rad bez umaranja. Uz pomoć pomične tipke može se prijeći iz normalne ECO u pojačanu POWER brzinu.
Vaša sloboda: snažni akumulatorski trimer marke solo by AL-KO optimalan je za iskusne vlasnike vrtova koji žele enormno uštedjeti vrijeme u radu. Zahvaljujući jedva čujnom pogonu nećete ometati susjede – moći ćete šišati u svako doba dana, neovisno o definiranim vremenima odmora.
Jedan akumulator, mnogo vrtnih i šumarskih uređaja: motorni čistač GT 4235 dio je serije Power Flex. Ako posjedujete i druge Power Flex uređaje, akumulator koji već imate jednostavno stavite u GT 4235. Vaša prednost: naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator za ovaj vrtni uređaj.
Napomena: podaci o površinama za košnju i dužini rada naših akumulatorskih uređaja mogu se razlikovati ovisno o karakteristikama materijala koji se kosi (visina i gustoća trave, vlažnost itd.).


Gdje mogu kupiti solo by AL-KO GT 4235 i alternative

solo by AL-KO GT 4235 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite snažni i učinkoviti akumulatorski čistač. Ako trebate lagani, okretni akumulatorski trimer s manjom radnom širinom za uske kutove i rubove, preporučamo vam AL-KO GT 2025.


Naše prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator ovog uređaja. Datum kupovine: od 01.06.2017.

Tehnički podatci

Proizvodna linija Premium
Marka solo by AL-KO
Izvedba motora nema
Akumulatorska obitelj Power Flex 42V maks.
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.