Aku Multitool solo by AL-KO MT 42 (osnovni uređaj)

Broj. art.:: 127437 Male količine
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • 3u1 osnovni uređaj za njegu stabala, živica i travnjaka
  • Opcionalni priključci: škare za živicu, pila za grane, trimer/motorni čistač
  • Lagani rad zahvaljujući maloj težini i Loop rukohvatu
  • Lagano, bez ispušnih plinova i neovisno o strujnoj mreži zahvaljujući radu s akumulatorom
  • Vrlo dugovječan zahvaljujući osobito jakom litij-ionskom PowerFlex akumulatoru 42 V/7,5 Ah (zasebna oprema, može se koristiti za sve PowerFlex uređaje)

Rezanje grana, živica i trave s jednim uređajem, neovisno i bez emisija zahvaljujući akumulatoru. solo by AL-KO PowerFlex Multitool sa svojim je priključcima univerzalni uređaj za učinkovitu sveobuhvatnu njegu vrta.


solo by AL-KO Multi Tool MT 42 – majstor preobrazbe iz serije PowerFlex

Akumulatorski osnovni uređaj Multitool PowerFlex MT 42 odgovarajućim se i opcionalnim priključcima lako može preobraziti u škare za živicu, pilu za grane i motorni čistač/trimer za travu.
Lagan i opremljen ergonomskim drškama to je savršeni osnovni uređaj za rad bez opterećenja s priključcima odn. alatima. Preobrazba pomoću priključnog čistača/trimera, priključnih škare za živicu ili priključne pile za grane zahvaljujući sustavu za brzu zamjenu pritom je moguća u tren oka.
Multitool MT 42 napaja akumulator PowerFlex (akumulator i punjač nisu u opsegu isporuke), može se fleksibilno i mobilno koristiti bez kabela, a radi bez emisija, s malo buke i vibracija. Pritom snažna akumulatorska serija PowerFlex osobito dugog životnog vijeka obećava vrhunske rezultate i brzi napredak u radu na najvišoj razini s jednim te istim akumulatorom. Njime ćete uza sve svoje profesionalne zadatke staviti zelenu kvačicu.


Tehnički podaci za solo by AL-KO Multi Tool MT 42

MT 42 je osnovni uređaj za priključne uređaje priključni čistač/trimer BCA 4235, priključne škare za živicu HTA 4245 i priključnu pilu za grane CSA 4220. Za veću radnu visinu odn. veće radno područje dostupan je produžetak MTA 42.
Zahvaljujući maloj osnovnoj težini od samo 1,7 kg i ergonomskim rukohvatima uklj. Loop rukohvat ovaj će vam osnovni uređaj poslužiti da svim priključnim uređajima u profesionalnoj njezi vrta upravljate savršeno i s dobrim položajem tijela.
Napaja ga litij-ionski akumulatorski blok 42 V/7,5 Ah (nije sadržan u opsegu isporuke) iz serije PowerFlex, a osnovni uređaj temelj je učinkovitog rezanja, košnje i šišanja ez emisija i buke. Ambiciozni vrtlari itekako cijene posebno dugotrajan rad: do 180 minuta bez opterećenja odn. 120 minuta ovisno o korištenom priključnom alatu. Zahvaljujući litij-ionskim ćelijama akumulator je izuzetno dugovječan, ne zahtijeva puno održavanja i lako se puni: ne prazni se sam i nema memorijskog efekta.
Kako biste mogli profesionalno planirati rad, LED prikaz vas pouzdano informira o punjenju akumulatora.


Gdje mogu kupiti solo by AL-KO PowerFlex Multi Tool MT 42 i alternative

Osnovni uređaj solo by AL-KO Multi Tool MT 42 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Dugovječni akumulator (br. art. 127 390) i punjač (br. art. 127 391) kao zaseban pribor nisu sadržani u opsegu isporuke.
Kao priključni uređaji dostupni su: priključne škare za živicu HTA 4245 (br. art. 127438), glava trimera/rezni tanjur BCA 4235 (br. art. 127463), pila za grane CSA 4220 (br. art. 127439) i produžetak MTA 42 (br. art. 127476).


Naše prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator za ovaj uređaj. Akumulator se može dobiti zasebno. Datum kupovine: od 01.06.2017.

AL-KO premium usluga dostave: naše solo by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna, regionalna i specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Tehnički podatci

Vrsta pogona Akumulator
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori
Marka solo by AL-KO
Teleskopski NE
Akumulatorska obitelj Power Flex 42V maks.
Proizvodna linija Premium
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.