Aku Multitool solo by AL-KO MT 42 Power Flex "Set"

Br. art.:: 127588 Male količine
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <b>Uključujući priključak škare za živicu, priključak štapna pila, punjač i akumulator (7.5 Ah)</b>
  • Jedan uređaj puno mogućnosti
  • Jednostavan rad zahvaljujući maloj težini i okruglom loop ručkom
  • Bez buke, emisija i dosadnih kablova zahvaljujući akumulatorskom pogonu
  • Dugo radno vrijeme zahvaljujući moćnim PowerFlex litij-ionskim akumulatoru 42 V/7,5 Ah (akumulator i punjač uklj.)
  • <br/> <p>Rezanje grana, živica i trave (dodatna oprema priključak kosa BCA 4235 (Br. art. 127463) pomoću jednog uređaja. Tih, čist i bez dosadnih kablova. solo by AL-KO PowerFlex višenamjen

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Akumulatorska obitelj Power Flex 42V maks.
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Preuzmi 3 (0.00 B)
Preuzmi 4 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.