AL-KO Zamjenski rezni nož

Broj. art.:: 113479 Spremno za otpremu
expected to be with you on 22.10.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Robusni rezni list s 3 zuba
  • Od specijalno kaljenog čelika
  • Za travu, korov i grmlje
  • Dugotrajnost
  • Radna širina: 23 cm
113376
Brushcutter Attachment Bca 36 Li Energ Detalji
113615
Priključna kosa AL-KO BCA 4030 Detalji

 

Prikladan za sljedeće modele:

 

  • Priključni motorni čistač MT 40 (BCA 4030)(osnovni uređaj: Multitool MT 40 (BCA 4030)

 

Zamjenski rezni list za vaš priključni motorni čistač

 

Originalni AL-KO zamjenski rezni list radne širine od 23 cm za priključni motorni čistač BCA 36 Li (osnovni uređaj: Multitool MT 36 Li). Ovaj robusni rezni list s 3 zuba od specijalno kaljenog čelika osigurava optimalno rezanje uzduž rubova travnjaka, gredica i zidova. Zahvaljujući vrhunskoj obradi čak se i pri intenzivnoj upotrebi reznog lista trava, korov i grmlje režu podjednako čisto. Tako će vaše zemljište uvijek ostavljati njegovan i reprezentativan dojam. Rezni list mijenja se vrlo lagano u samo nekoliko poteza.

 

Kupite opremu za akumulatorske trimere i druge motorne čistače

 

Originalnu opremu marke AL-KO kupite ovdje u internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. Kod nas ćete pronaći specijalne zamjenske rezne glave, zamjenske noževe, motorno ulje i zamjenske akumulatore te punjače za svoje trimere marke AL-KO.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113479
EAN 4003718056648
Marka AL-KO

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (17.33MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.