Benzinski višenamjenski alat AL-KO BC 260 MT set

Broj. art.:: 113787
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Set višenamjenskog benzinskog alata AL-KO BC 260 MT. Snažna benzinska kosa za svestranu uporabu u vrtu. Može se individualno sastaviti. Sljedeće mogućnosti vam stoje na raspolaganjuRezni lis
  • Glava s nitima Fast&Easy (širina reza 41 cm)
  • Štapna pila (dužina mača 25 cm)
  • Škare za živicu (dužina rezanja 39 cm)

Djeljiva osovina za jednostavan transport i čuvanje kojim se štedi prostor. Uključen produžetak držača za 80 cm. Jednostavno rukovanje pomoću ugodne zatvorene okrugle ručke s graničnikom (Loop-ručka)

Bez obzira na posao koji obavljate u vrtu – s našim višenamjenskim alatom imate fleksibilnog i moćnog pomagača.

Tehnički podatci

Snaga kW 0.75 KW
Marka 001
Radna širina s niti u cm 41 CM
Vrsta motora 2-taktni
Motor ccm 26
Automatski prigušivač dostupan DA
Proizvodna linija Comfort
Podešavanje količine ulja DA
Podmazivanje lanca automatski
Radna širina s nožem u cm 25 CM
Podesiv štap da
duljina mača u cm 25 CM
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož
Neto težina u kg 10.3 KG
Napinjanje lanca s alatom
Duljina rezanja u mm 390 MM
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer osovine, mm 26 MM
Vrsta pogona Benzin
Napinjanje lanca bez alata NE
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.