Električni motorni trimer AL-KO BC 1000 E

Broj. art.:: 112923 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Jaki elektromotor od 1.000 W za košnju bez emisija
  • Sigurno rukovanje zahvaljujući savršenom balansu i remenu za nošenje
  • Lako rukovanje s dodatnom drškom i automatsko produživanje niti pritiskom o tlo
  • Tiha košnja u stambenim područjima u svako doba dana
  • Lako se rastavlja za skladištenje i transport

Često se kupuje zajedno sa ...

109,00 EUR
Ovaj proizvod
11,00 EUR
Male količine

Ukupan iznos

120,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Zelena košnja čak i većih površina, tiho i bez ispušnih plinova. To simboliziraju AL-KO električne motorne trimere, naši mobilni snagatori na polju „košnje“ sa strujom.


Trimer AL-KO BC 1000 E – učinkovita košnja i većih površina

Velika snaga za brze rezultate na većim površinama uz lako rukovanje: AL-KO BC 1000 E impresionira savršenim rezultatima u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj snažni električni trimer radne širine od 35 cm svoj posao obavlja bez ispušnih plinova i tiho, čak i u većim vrtovima. Dobro izbalansirana težina, podesiva dodatna drška i udobno automatsko produživanje niti pritiskom o tlo jamče vam sigurno i jednostavno rukovanje motornim trimerima. Još jedan plus je djeljiva cijev koja omogućava lako skladištenje i transport uređaja.


Tehnički detalji za AL-KO BC 1000 E

Budući da je ovaj električni motorni trimer opremljen tihim, 1000 W snažnim elektromotorom najnovije generacije, dobit ćete pravog snagatora. Kako biste učinkovito napredovali na svakom terenu – na travnatoj površini, u visokoj travi, uz živice i na padinama.
Velika rezna glava radne širine od 35 cm omogućava učinkovit rad i brze rezultate. Tijekom košnje optimalnu ćete dužinu niti bez muke podesiti tako da glavu trimera jednostavno pritisnete o tlo.
Vaša sigurnost: usprkos velikoj snazi BC 1000 E vam svojim ergonomskim oblikom, optimalnom raspodjelom težine i mnogobrojnim elementima za lako upravljanje pruža sigurno i intuitivno rukovanje kakvo si i želite u domaćem vrtu. Zahvaljujući tehnologiji elektromotora nema tipičnih popratnih pojava kao što buka motora, ispušni plinovi, čestice prljavštine itd. Zato je ovaj uređaj idealan i za hobi vrtlare i početnike koji ulaze u svijet snažnih motornih čistača.
Zelena fleksibilnost: zahvaljujući vrlo tihom radu nećete ometati susjede – zato ćete i u stambenom području moći kositi u gotovo svako doba dana, relativno neovisno o definiranom vremenu odmora.


Gdje mogu kupiti AL-KO BC 1000 E i alternative

AL-KO BC 1000 E možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod kad za svoj vrt ili veću otvorenu površinu trebate snažan, ekološki motorni čistač.
Ako vam je potreban električni čistač s još više snage i opcionalnim metalnim nožem za izazovne terene, preporučamo vam motorni čistač AL-KO BC 1200 E. Za upotrebu u malim, krivudavim vrtovima i uz uske rubove travnjaka najprikladniji su AL-KO trimeri GTE 350 do GTE 550.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112923
EAN 4003718044881
Neto težina u kg 3.9 KG
Bruto težina u kg 4.9 KG
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 2.5 MM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Podesiv štap da
Promjer osovine, mm 25 MM
Radna širina s niti u cm 35 CM
Radna širina s nožem u cm 23 CM
Proizvodna linija Premium
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Električni

Cutting System

Duljina niti (cm) 450 CM

Handle system

Podesiva ručka DA

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.47MB)
Br. art.: 112973 Male količine
11,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.