Električni motorni trimer AL-KO BC 1000 E

Broj. art.:: 112923
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Jaki elektromotor od 1.000 W za košnju bez emisija
  • Sigurno rukovanje zahvaljujući savršenom balansu i remenu za nošenje
  • Lako rukovanje s dodatnom drškom i automatsko produživanje niti pritiskom o tlo
  • Tiha košnja u stambenim područjima u svako doba dana
  • Lako se rastavlja za skladištenje i transport

Zelena košnja čak i većih površina, tiho i bez ispušnih plinova. To simboliziraju AL-KO električne motorne trimere, naši mobilni snagatori na polju „košnje“ sa strujom.


Trimer AL-KO BC 1000 E – učinkovita košnja i većih površina

Velika snaga za brze rezultate na većim površinama uz lako rukovanje: AL-KO BC 1000 E impresionira savršenim rezultatima u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj snažni električni trimer radne širine od 35 cm svoj posao obavlja bez ispušnih plinova i tiho, čak i u većim vrtovima. Dobro izbalansirana težina, podesiva dodatna drška i udobno automatsko produživanje niti pritiskom o tlo jamče vam sigurno i jednostavno rukovanje motornim trimerima. Još jedan plus je djeljiva cijev koja omogućava lako skladištenje i transport uređaja.


Tehnički detalji za AL-KO BC 1000 E

Budući da je ovaj električni motorni trimer opremljen tihim, 1000 W snažnim elektromotorom najnovije generacije, dobit ćete pravog snagatora. Kako biste učinkovito napredovali na svakom terenu – na travnatoj površini, u visokoj travi, uz živice i na padinama.
Velika rezna glava radne širine od 35 cm omogućava učinkovit rad i brze rezultate. Tijekom košnje optimalnu ćete dužinu niti bez muke podesiti tako da glavu trimera jednostavno pritisnete o tlo.
Vaša sigurnost: usprkos velikoj snazi BC 1000 E vam svojim ergonomskim oblikom, optimalnom raspodjelom težine i mnogobrojnim elementima za lako upravljanje pruža sigurno i intuitivno rukovanje kakvo si i želite u domaćem vrtu. Zahvaljujući tehnologiji elektromotora nema tipičnih popratnih pojava kao što buka motora, ispušni plinovi, čestice prljavštine itd. Zato je ovaj uređaj idealan i za hobi vrtlare i početnike koji ulaze u svijet snažnih motornih čistača.
Zelena fleksibilnost: zahvaljujući vrlo tihom radu nećete ometati susjede – zato ćete i u stambenom području moći kositi u gotovo svako doba dana, relativno neovisno o definiranom vremenu odmora.


Gdje mogu kupiti AL-KO BC 1000 E i alternative

AL-KO BC 1000 E možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod kad za svoj vrt ili veću otvorenu površinu trebate snažan, ekološki motorni čistač.
Ako vam je potreban električni čistač s još više snage i opcionalnim metalnim nožem za izazovne terene, preporučamo vam motorni čistač AL-KO BC 1200 E. Za upotrebu u malim, krivudavim vrtovima i uz uske rubove travnjaka najprikladniji su AL-KO trimeri GTE 350 do GTE 550.

Vaše prednosti

Savršena ravnoteža

Savršena ravnoteža

Zahvaljujući optimalnoj raspodjeli težine i remenu za nošenje rad s ovim snažnim električnim čistačima uvijek će vam ići lako od ruke.

Djeljiva cijev

Djeljiva cijev

U nekoliko poteza motorni se čistač može rastaviti zahvaljujući napravi za koju nije potreban alat. Praktično za transport i savršeno za čuvanje uz uštedu prostora.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Električni
Neto težina u kg 3.9 KG
Bruto težina u kg 4.9 KG
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 2.5 MM
Duljina niti (cm) 450 CM
Podesiva ručka DA
Dimenzija duljina kartona cm 27 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Podesiv štap da
Promjer osovine, mm 25 MM
Radna širina s niti u cm 35 CM
Radna širina s nožem u cm 23 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.