Motorna kosa AL-KO BC 223 B

Broj. art.:: 113692 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 19.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Vrlo lagani i praktična motorna kosa za neovisan rad
  • 2-taktni motor koji se lako pokreće s pokretačem s užetom
  • Sigurno, precizno upravljanje zahvaljujući podesivom Bike rukohvatu i remenu za nošenje sa zaštitom za kukove
  • U opsegu isporuke su rezna glava i robusni rezni tanjur s 3 zuba
  • Dugačak životni vijek zahvaljujući radilici s dva ležaja

Snažna košnja sa sigurnim upravljanjem i malom težinom. To simboliziraju početni modeli među AL-KO motornim kosama, našim praktičnim kompaktnim modelima na polju „košnje trave“.


AL-KO BC 223 B motorni kosa – fleksibilno kompaktno rješenje za zahtjevne

Kosite neovisno i gdje god želite: AL-KO BC 223 B impresionira učinkovitim rezultatima košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj početni model među motornim kosama s radnom širinom od 41 cm (nit) ili 25 cm (nož) svoj posao bez kabela i punjenja obavlja u većim vrtovima, na livadama, na padinama i u krivudavim dijelovima vašeg zemljišta. Ovom kosom radite tamo gdje vaša kosilica dolazi do svojih granica.
Mala težina, podesivi Bike rukohvat (B drška) i udobno automatsko produživanje niti pritiskom o tlo  (kod podešavanja niti) za uvijek optimalnu dužinu niti jamče vam neprestano sigurno i jednostavno rukovanje ovim čistačem. Udoban, ergonomski rad zahvaljujući remenu za nošenje sa zaštitom za kukove.


Tehnički detalji za AL-KO BC 223 B

Uz 0,7 kW jaki 2-taktni motor najnovije generacije s ovim ćete motornom kosom dobiti snažnog pomagača kojim možete lako i sigurno upravljati kao početnik i hobi vrtlar. Uz njegovu ćete se pomoć snažno probijati kroz svaki teren – na velikim travnatim površinama, u visokoj travi, uz živice ili u gustišu.
Optimalna fleksibilnost zahvaljujući izmjenjivoj reznoj glavi: blaga rezna glava s 41 cm radne širine za tren se može zamijeniti priloženim metalnim nožem od 25 cm – za lagano probijanje i u grmlju i divljem raslinju! Mala težina od samo 5,9 kg i jednostavno rukovanje s mekanim ergonomskim Bike rukohvatom jamče vam učinkovit rad i brze rezultate košnje na površini i uz ograde i zidove i posebno na padinama. Lagana, robusna cijev od aluminija. Tijekom košnje optimalnu ćete dužinu niti lako podesiti tako da glavu kose jednostavno pritisnete o tlo (osim kad se radi s nožem).
Nema punjenja akumulatora niti zapletenih kablova – vaša prednost na velikim travnjacima i zabačenim površinama.
Za vašu sigurnost: usprkos motornu kosu BC 223 B će zahvaljujući ergonomskom obliku, optimalnoj raspodjeli težine i udobnim elementima za držanje lako upravljati hobi vrtlari i početnici.
Napomena: podaci o površinama za košnju mogu se razlikovati ovisno o karakteristikama materijala koji se kosi (visina i gustoća trave, vlažnost itd.).


Gdje mogu kupiti AL-KO BC 223 B i alternative

AL-KO BC 223 B možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite laki i praktični motornu kosu s reznom niti i metalnim nožem za maksimalnu fleksibilnost u vrtu i na većim površinama. Za izradu mješavine benzina preporučamo samomiješajuće AL-KO univerzalno dvotaktno ulje (br. art. 112896) koje stvara malo dima.
Ako tražite lakši i povoljniji motornu kosu s reznom glavom, preporučamo vam AL-KO BC 223 L-S. Ako trebate više snage za veće površine i zahtjeva teren, najprikladniji su AL-KO motorni čistači serija Comfort i Premium.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113692
EAN 4003718059533
Neto težina u kg 5.5 KG
Navoj glave za nit M10 x 1,25 lijevi navoj
Bruto težina u kg 6.2 KG
Vrsta rezne glave klasično
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 2.4 MM
Mješavina Ulje/Benzin 1:50
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 112
Podesiv štap ne
Promjer osovine, mm 26 MM
Radna širina s niti u cm 41 CM
Radna širina s nožem u cm 25 CM
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Cutting System

Duljina niti (cm) 420 CM

Engine

Easy Start sustav NE
Prekidač "Ready to start" NE
Automatski prigušivač NE
Volumen spremnika goriva, l 0.55 L
Električni start NE
Motor ccm 22.5
Motor o/min 9500
Snaga kW 0.7 KW
Snaga KS 1 PS
Primer DA
broj cilindara Količina cilindara motora

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (7.07MB)
Br. art.: 112406 Raspoloživo
13,00 EUR
Br. art.: 112405 Raspoloživo
11,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.