Motorna kosa AL-KO BC 223 B

Broj. art.:: 113692
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Vrlo lagani i praktična motorna kosa za neovisan rad
  • 2-taktni motor koji se lako pokreće s pokretačem s užetom
  • Sigurno, precizno upravljanje zahvaljujući podesivom Bike rukohvatu i remenu za nošenje sa zaštitom za kukove
  • U opsegu isporuke su rezna glava i robusni rezni tanjur s 3 zuba
  • Dugačak životni vijek zahvaljujući radilici s dva ležaja

Snažna košnja sa sigurnim upravljanjem i malom težinom. To simboliziraju početni modeli među AL-KO motornim kosama, našim praktičnim kompaktnim modelima na polju „košnje trave“.


AL-KO BC 223 B motorni kosa – fleksibilno kompaktno rješenje za zahtjevne

Kosite neovisno i gdje god želite: AL-KO BC 223 B impresionira učinkovitim rezultatima košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj početni model među motornim kosama s radnom širinom od 41 cm (nit) ili 25 cm (nož) svoj posao bez kabela i punjenja obavlja u većim vrtovima, na livadama, na padinama i u krivudavim dijelovima vašeg zemljišta. Ovom kosom radite tamo gdje vaša kosilica dolazi do svojih granica.
Mala težina, podesivi Bike rukohvat (B drška) i udobno automatsko produživanje niti pritiskom o tlo  (kod podešavanja niti) za uvijek optimalnu dužinu niti jamče vam neprestano sigurno i jednostavno rukovanje ovim čistačem. Udoban, ergonomski rad zahvaljujući remenu za nošenje sa zaštitom za kukove.


Tehnički detalji za AL-KO BC 223 B

Uz 0,7 kW jaki 2-taktni motor najnovije generacije s ovim ćete motornom kosom dobiti snažnog pomagača kojim možete lako i sigurno upravljati kao početnik i hobi vrtlar. Uz njegovu ćete se pomoć snažno probijati kroz svaki teren – na velikim travnatim površinama, u visokoj travi, uz živice ili u gustišu.
Optimalna fleksibilnost zahvaljujući izmjenjivoj reznoj glavi: blaga rezna glava s 41 cm radne širine za tren se može zamijeniti priloženim metalnim nožem od 25 cm – za lagano probijanje i u grmlju i divljem raslinju! Mala težina od samo 5,9 kg i jednostavno rukovanje s mekanim ergonomskim Bike rukohvatom jamče vam učinkovit rad i brze rezultate košnje na površini i uz ograde i zidove i posebno na padinama. Lagana, robusna cijev od aluminija. Tijekom košnje optimalnu ćete dužinu niti lako podesiti tako da glavu kose jednostavno pritisnete o tlo (osim kad se radi s nožem).
Nema punjenja akumulatora niti zapletenih kablova – vaša prednost na velikim travnjacima i zabačenim površinama.
Za vašu sigurnost: usprkos motornu kosu BC 223 B će zahvaljujući ergonomskom obliku, optimalnoj raspodjeli težine i udobnim elementima za držanje lako upravljati hobi vrtlari i početnici.
Napomena: podaci o površinama za košnju mogu se razlikovati ovisno o karakteristikama materijala koji se kosi (visina i gustoća trave, vlažnost itd.).


Gdje mogu kupiti AL-KO BC 223 B i alternative

AL-KO BC 223 B možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite laki i praktični motornu kosu s reznom niti i metalnim nožem za maksimalnu fleksibilnost u vrtu i na većim površinama. Za izradu mješavine benzina preporučamo samomiješajuće AL-KO univerzalno dvotaktno ulje (br. art. 112896) koje stvara malo dima.
Ako tražite lakši i povoljniji motornu kosu s reznom glavom, preporučamo vam AL-KO BC 223 L-S. Ako trebate više snage za veće površine i zahtjeva teren, najprikladniji su AL-KO motorni čistači serija Comfort i Premium.

Tehnički podatci

Marka 001
Snaga kW 0.7 KW
Radna širina s niti u cm 41 CM
Vrsta motora 2-taktni
Motor ccm 22.5
Motor o/min 9500
Broj cilindara motora 1
Easy Start sustav NE
Električni start NE
"Ready to start" Prekidač NE
Automatski prigušivač dostupan NE
Proizvodna linija EASY
K vrijednost (m/s^2) 2.25
Neto težina u kg 5.5 KG
Podesiv štap ne
Podešavanje niti Automatika na dodir
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Vibracije ahw, m/s^2 7.5
Radna širina s nožem u cm 25 CM
Promjer osovine, mm 26 MM
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 110
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 112
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 102
Zamjenski kolut ne
Vrsta pogona Benzin
Upute za uporabu Preuzmi (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.