Motorna kosa AL-KO BC 400 L

Broj. art.:: 113759 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 19.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Svestrani i posebno lagan motorni čistač
  • 2-taktni motor s poteznim užetom za paljenje, radilica s dvostrukim ležajevima i kutnim zupčanikom za dug vijek trajanja
  • Metalna zaštita spremnika za povećanu sigurnost i dug vijek trajanja
  • Jednostavno upravnjanje zahvaljujući udobnoj okrugloj loop ručki
  • Glava s nitima za čistače Fast & Easy. Jednostavno postavljanje I navijanje reznih niti bez otvaranja glave s nitima.

Precizna košnja i rezanje uz dodatnu sigurnost na svim mjestima. To simboliziraju AL-KO motorni čistač– močni, svestrani i prilagodljivi na području „košnje“.


AL-KO BC 400 L motorni čistač – svestrano rješenje uz dodatnu sigurnost

Košnja na svim mjestima: AL-KO BC 400 L uvjerava s efekasnim rezultatima u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Bez kabla ili vrijeme za punjene akumulatora, motorni čistač s radnom širinom od 41 cm (glava s nitima) ili 25 cm (nož) namijenjen je za rad na travnatim površinama srednje veličine, travnjacima ili nagibima, močni su tamo gdje kosilice nailaze na ograničenja.
Motorni čistač s praktičnom loop (okrugla) ručkom za siguran i neumoran rad. Zahvaljujući Tipp-Automatik-u osigurava se uvijek optimalna dužina niti (nije namjenjeno za rad s nožom). Pojas za nošenje omogućuje i duže košnje.
Metalna zaštita spremnika za dug vijek trajanja i dodatni doprinos zaštiti okoliša.


Tehnički detalji za AL-KO BC 400 L Comfort motorni čistač

Motorni čistač s 2-takntnim motorom jačine 1,25 KW i brzim pokretanjem najnovije generacije za jednostavno upravljanje za početnika kao i za iskusnog vrtlara. Močni na svim mjestima – bilo da je riječ o travi, šipražju ili o košnji zu ograde.
Svestran zahvaljujući promjenljivoj reznoj glavi: Reznu glavu s nitima i radnoj širini od 41 cm jednostavno zamjenite za uključeni metalni nož radne širine od 25 cm – za lagan rad na jednostavnom do umjereno teškom terenu ! Efikasan rad i brzi rezultati na travnatim površinama i košnji zu zidove zahvaljujući jednostavnom rukovanju i pojasu prilagodljiv po vašm željama. Za optimalnu dužinu niti tokom košnje koristite Tipp-Automatik, jednostavno s reznom glavom pokucajte po zemlji (nije namjenjeno za rad s nožem).
Neovisno o vrijemenu za punjene akumulatora ili struje – vaša prednost na velikim travnjacima ili udaljenom području.
Za vašu sigurnost i okoliš: Unatoč jakog motorni čistač, BC 400 L namijenjen je za početnike ili iskusne vrtlare zahvaljujući ergonomskom obliku, optimalnoj raspodjeli težine, udobnim elementima držanja i potpore, te sigurnosti. Stabilan spremnik s metalnom zaštitom za dug vijek trajanja ne štiti samo od štete, nego spriječava slučajno curenje benzina.


Gdje mogu kupiti AL-KO BC 400 L i alternative

Motorni čistač AL-KO BC 400 L možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite svestrani benzinski čistač uključujući reznu glavu s nitima kao i nožem za maksimalnu fleksibilnost na travnatim površinama do srednje veličine. Za mješavinu benzina preporučujemo AL-KO univerzalno dvotaktno ulje - samomiješajuće dvotaktno ulje koje stvara malo dima (kat. br. 112896).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113759
EAN 4003718060676
Neto težina u kg 7.2 KG
Navoj glave za nit M10 x 1,25 lijevi navoj
Vrsta rezne glave Brzo namatanje
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 2.4 MM
Mješavina Ulje/Benzin 1:50
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 114
Podesiv štap ne
Promjer osovine, mm 26 MM
Radna širina s niti u cm 41 CM
Radna širina s nožem u cm 25 CM
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Cutting System

Duljina niti (cm) 500 CM

Engine

Easy Start sustav NE
Prekidač "Ready to start" NE
Automatski prigušivač NE
Volumen spremnika goriva, l 1 L
Električni start NE
Motor ccm 39.8
Motor o/min 7000
Snaga kW 1.25 KW
Snaga KS 1.7 PS
Primer DA
broj cilindara 1

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (16.5MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (106.25KB)
Br. art.: 112406 Raspoloživo
13,00 EUR
Br. art.: 113806 Raspoloživo
17,00 EUR
Br. art.: 112405 Raspoloživo
11,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.