Motorni čistač solo by AL-KO 151 B

Broj. art.:: 127616 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Motor s niskim emisijama
  • Rad s puno snage – naš najmoćniji model s motorom od 1,9 kW
  • Sigurno vođenje bez umaranja zahvaljujući oblikovanom bicikl rukohvatu
  • Stabilna cijev promjera 28 mm
  • Glava s nitima Fast&Easy od 130mm – jednostavno postavljanje i navijanje rezne niti bez otvaranja glave
  • Ready-to-Start prekidač i profesionalni sustav protiv vibracija
  • Optimalna ravnoteža uređaja zahvaljujući vodilici za vješanje remena
  • Udoban dvostruki pojas za nošenje

Savršeni rezultati košnje za zahtjevne vlasnike vrtova i hobi vrtlare ili za profesionalno održavanje okoliša: to simboliziraju solo by AL-KO motorne kose, naši robusni, izuzetno jaki i svestrani luksuzni uređaji na polju „košnje“.


solo by AL-KO 151 B – izuzetan snagator u Premium izvedbi

Jednostavna, profesionalna košnja i robusno, učinkovito i jednostavno upravljanje: motorni čistač solo by AL-KO 1510 B uvjerljiv je kao impresivni snagator sa savršenim rezultatima u dokazanoj solo by AL-KO kvaliteti. Dobro će izgledati svugdje gdje kosilice zbog svoje veličine dolaze do svojih granica.
Motor s niskim emisijama. Zahvaljujući radu s malo vibracija, Ready to Start prekidaču, podstavljenom pojasu za nošenje, dobro osmišljenoj ergonomiji držanja i optimalnoj izbalansiranosti uređaja osiguran je neometan rad u prirodnom položaju za rad. Osim toga uređaj je vrlo lako održavati, a dvije priložene rezne glave – robusni metalni rezni tanjur i rezna glava s niti (radna širina 25 odnosno 41 cm) – vrlo lako se mijenjaju. Glava s nitima Fast&Easy omogućuje jednostavno namotavanje i navijanje rezne niti bez otvaranja glave. Stabilna cijev promjera 28mm.
Uz jaki motor s integriranom zaštitom od vibracija solo by AL-KO 151 B je vaš spremni pomoćnik s vrlo udobnim rukovanjem. Pruža vam dodatnu udobnost pri košnji i čišćenju visoke trave te probijanju kroz tvrdokorno raslinje. Pogodan za profesionalno održavanje tla i okoliša.
Posebno snažni motor s niskim emisijama, Profi rezna glava, robusni čelični nož i profesionalni dvostruki pojas za nošenje – savršeno za zahtjevne radove.


Tehnički detalji za solo by AL-KO 151 B

Kod ovog snažnog motornog čistača profitirat ćete od jakog i istovremeno mirnog 2-taktnog motora s 1,9kW (50,8 ccm) najnovije generacije s niskim emisijama.
Zahvaljujući udobnom i sigurnom vođenju uređaja bicikl ručkom i ergonomski integriranim upravljačkim elementima čak ćete i i zahtjevnije košnje i čišćenja na travnatim površinama, u visokoj travi ili tvrdokornom gustišu obaviti bez muke i s dobrim položajem tijela. Uz to vam remen za nošenje i pogon s izuzetno malo vibracija pružaju značajno rasterećenje u radu, udobnije nošenje i pomoć u sigurnom rukovanju čistačem.
Ovaj snažni čistač omogućava vrlo fleksibilnu primjenu jer su u opsegu isporuke sadržane dvije rezne glave: nastavak s robusnim metalnim reznim tanjurom od 25 cm i velika, blaga glava s niti radne širine od 41 cm. Kod nje ćete koristiti automatsko podešavanje dužine pritiskom o tlo kako biste optimalno podesili dužinu rezne niti tijekom rada (samo glavom trimera pritisnite o tlo).
S ovim visokoučinkovitim uređajem bez muke ćete savladati i najtvrdokornije divlje raslinje i brzo i učinkovito ćete napredovati na teškom terenu. Neovisno o punjenju akumulatora, dužini kabela i zapletenim kablovima – vaša prednost na velikim travnatim površinama, u parkovima i na otvorenom terenu.


Gdje mogu kupiti solo by AL-KO 151 B i dodatni pribor

Motornu kosu solo by AL-KO 151 B možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite lako upravljivu i visokoučinkovitu motornu kosu za vaš vrt ili veliku površinu. Za izradu mješavine benzina preporučamo samomiješajuće AL-KO univerzalno dvotaktno ulje (br. art. 112896) koje stvara malo dima.

Tehnički podatci

Podešavanje niti Automatika na dodir
Easy Start sustav NE
Automatski prigušivač dostupan DA
"Ready to start" Prekidač DA
Podešavanje količine ulja DA
Vrsta pogona Benzin
Marka solo by AL-KO
Vrsta motora 2-taktni (motor s niskim emisijama)
Podesiv štap NE
Primer DA
Proizvodna linija PREMIUM pro
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.