Multitool AL-KO MT 40

Broj. art.:: 113611
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Višenamjenski osnovni uređaj za održavanje stabala, živica i travnjaka
  • Dostupni opcionalni priključci: škare za živicu, pila za grane, trimer za travu i motorni čistač
  • Lagani rad zahvaljujući maloj težini i remenu za nošenje (opcionalno)
  • Tiho i bez ispušnih plinova – bez ometajućeg kabela zahvaljujući radu s akumulatorom
  • Model iz serije EnergyFlex, što znači da dolazi bez akumulatora i punjača

Rezanje grana, šišanje živice i košnja trave s 1 uređajem. AL-KO EnergyFlex Multitool praktični je i svestrani pomoćnik za njegu domaćeg vrta.


AL-KO Multitool MT 40 – izmjenjivi univerzalni uređaj iz serije EnergyFlex

Akumulatorski osnovni uređaj Multitool EnergyFlex MT 40 ovisno o odabranom priključku može raditi kao škare za živicu, pila za grane, trimer za travu ili kombinacija motornog čistača i trimera.
Lagan, praktičan i s individualno podesivim dodatnim drškama odn. remenom za nošenje na nekim priključcima, ovaj će vam osnovni uređaj poslužiti kao korisni, ekonomično pomoćnik za najvažnije radove u domaćem vrtu. Zahvaljujući sustavu za brzu zamjenu priključci se stavljaju kao od šale – pa će to uspjeti i hobi vrtlarima bez tehničke stručnosti.
Multitool MT 40 energiju dobiva od akumulatora EnergyFlex, može se fleksibilno i mobilno koristiti bez kabela, a radi bez emisija, s malo buke i vibracija. Vaša novčana prednost: akumulator možete koristiti za sve uređaje iz serije EnergyFlex.


Tehnički podaci za AL-KO Multitool MT 40

MT 40 je osnovni uređaj za priključne uređaje priključni trimer GTA 4030, priključni čistač/trimer BCA 4030, priključne škare za živicu HTA 4045 i priključnu pilu za grane CSA 4020. Da bi se postigla optimalna radna visina, priključci HTA i CSA imaju i produžetak cijevi dužine 70 cm.
Vaš osnovni uređaj s malom osnovnom težinom od samo 1 kg, remenjem za nošenje priključaka HTA i CSA, uskom izvedbom i neovisnim akumulatorskim načinom rada omogućava rad s dobrim položajem tijela. Pri upravljanju uređajem neće vas ometati kabel, niti ćete morati tegliti teret benzinskog motora sa spremnikom – to je jasno olakšanje upravo kad radite iznad glave. Od velike je prednosti i veliko radno područje – s produžetkom do radne visine od 4 m.
Osnovni uređaj koji napaja litij-ionski akumulator iz serije EnergyFlex predstavlja temelj učinkovitog rezanja, košnje i šišanja bez emisija i buke. Veći akumulator od 40 V/5 Ah rad produžuje za cca. 1/3 u usporedbi s manjim akumulatorom od 4 Ah. Uz maks. 30 do 75 minuta rada, ovisno o priključku, mogu se savladati ciljani poslovi rezanja, košnje i šišanja. Zahvaljujući litij-ionskim ćelijama akumulator je dugovječan, ne zahtijeva puno održavanja i nema samopražnjenja/memorijskog efekta, pa će ga lako napuniti i tehnički laici.


Gdje mogu kupiti AL-KO EnergyFlex Multitool MT 40 i alternative

Osnovni uređaj AL-KO Multitool MT 40 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Dugovječni akumulator (br. art. 113 524, 5 Ah/113280, 4 Ah) i punjač (br. art. 113 281) kao zaseban pribor nisu sadržani u opsegu isporuke.
Kao priključni uređaji dostupni su: priključne škare za živicu HTA 4045 (br. art. 113613), priključni trimer GTA 4030 (br. art. 113614), kombinirana glava trimera/rezni tanjur BCA 4030 (br. art. 113615) i pila za grane CSA 4020 (br. art. 113612).


Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Neto težina u kg 1 KG
Bruto težina u kg 1.76 KG
Duljina u cm bez pakiranja 105 CM
Dimenzija duljina kartona cm 108 CM
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (1.66MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.