Priključni čistač i trimer BCA 4235

Br. art.:: 127463 Male količine
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Priključni motorni čistač za osnovni uređaj MT 42
  • Rezna glava/rezni tanjur za precizno šišanje i košnju
  • Radna širina 25,5 cm/35 cm za individualne zahtjeve
  • Jaki elektromotor bez četkica od 550 W za lagano napredovanje
  • Tihu, bez ispušnih plinova i neovisno o mreži uz akumulatorski osnovni uređaj MT 42 iz serije PowerFlex

Održavanje zemljišta bez kabela i emisija uz priključak BCA 4235 za Multitool. Reznim tanjurom ili reznom glavom s niti zelene ćete površine oblikovati prema individualnim zahtjevima.


Priključak BCA 4235 osnovni uređaj MT 42 pretvara u trimer za travu odn. motorni čistač

Ako imate solo by AL-KO Multitool MT 42, osnovni uređaj ćete s pomoću priključka BCA 4235 vrlo jednostavno pretvoriti u trimer za travu ili u motorni čistač. Zahvaljujući sustavu za brzu zamjenu bez alata priključak mijenja se u tren oka.
Preciznu reznu glave s niti za točno šišanje uz rubove travnjaka, u kutovima, oko stabala itd. jednostavno ćete zamijeniti snažnim metalnim nožem za košnju gustih livada i trave.
Ovim ćete laganim priključnim uređajem s malo vibracija šišati ili kositi vrlo precizno – s dobrim položajem tijela. Rad osnovnog uređaja s akumulatorom omogućava veliki radijus kretanja i veliku slobodu kretanja pri čemu ne morate paziti na dužinu i položaj kablova. Radi vrlo tiho, bez emisija i lako se održava – zato ga možete koristiti neovisno o definiranim vremenima odmora.


Tehnički podaci za AL-KO priključni trimer za čišćenje BCA 4235

Apsolutno svestran zahvaljujući izmjenjivoj reznoj glavi: metalni nož od 25,5 cm osigurava vam lako napredovanje na teškom terenu i pri gustoj travi. U tren ga oka možete zamijeniti blagom reznom glavom s niti s radnom širinom do 35 cm. Za individualno fino rezanje vaših zelenih površina optimalnu ćete dužinu niti lako automatski podesiti tako da glavu trimera jednostavno pritisnete o tlo.
Elektromotor od 550 W bez četkica pritom daje snagu potrebnu za brzo napredovanje. Ta snaga ne znači samo da ćete dobiti na vremenu, nego će vam pomoći i da dobijete vrlo precizne rezultate.
Uz jedno punjenje akumulatora osnovnog PowerFlex uređaja MT 42 pod opterećenjem ćete moći raditi do 120 minuta. Prazni akumulator će se praktičnim punjačem napuniti za cca. 2,5 sata.


Gdje mogu kupiti AL-KO priključni trimer za čišćenje BCA 4235 i alternative

Priključni trimer za čišćenje BCA 4235 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. On će solo by AL-KO Multi Tool MT 42 pretvoriti u dragocjenog pomoćnika u vašem vrtu.
Ako želite Multitool koristiti za druge poslove, alternativno vam preporučamo pilu za grane CSA 4220 (br. art. 127439) ili priključne škare za živicu HTA 4245 (br. art. 127438).

Tehnički podatci

Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori
Vrsta pogona Akumulator
Akumulatorska obitelj Power Flex 42V maks.
Marka solo by AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.