Aku komplet solo by AL-KO 4757 Li SP "Set"

Br. art.:: 127596 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <b>Uključeno: Akumulatorska kosa GT 4235
  • Akumulatorske škaru za živicu HT 4260
  • Akumulator (7.5 Ah) i punjač
  • Sustav pojasa BTA 42
  • </b> Snažna 42 V akumulatorska kosilica iz Power Flex-obitelji
  • Robustno kućište od čeličnog lima za dug vijek trajanja
  • Velika širina reza unutar akumulatorskih kosilica
  • Neumoran rad zahvaljujući pogonu
  • Košnja, sakupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje moguće

solo by AL-KO 4757 Li SP akumulatorska kosilica iz Power Flex-obitelji

Inovativna akumulatorska tehnologija, razvijeno u Njemačkoj i proizvedeno u Austriji: solo by AL-KO 4757 Li SP uvjerava s perfektnim rezultatima košnje u dokazanoj solo by AL-KO kvalitete. Bez emisija i u tišini odradi akumulatorska kosilica svoj posao u Vašem vrtu. Intuitivno upravljanje je zahvaljujući odabranim komponentama na najvišoj razini.
Uključeno u set akumulatorska kosa (Br.art. 127436), škare za živicu (Br.art 127440), sustav pojasa preko ramena (Br.art. 127442), akumulator i punjač


Tehnički detalji za akumulatorsku kosilicu solo by AL-KO 4757 Li SP

S radnom širinom od 46 cm solo by AL-KO 4757 Li SP efekasno kosi trvnate površine i do 700 m². Visina košnja se centralno jednim zahvatom može podesiti od 30 mm do 80 mm. Akumulator jačine 40 V napunjen je za cca. 150 min i ima dosta energije za štedljiv pogon s 1 brzinom. Zahvaljujući funkciji 4UJEDAN akumulatorske kosilice moguće je i malčiranje i bočno izbacivanje pokošene trave. Stabilno kućište od čeličnog lima produžije vijek trajanje akumulatorske kosilice. Dodatno osigurava neumoran rad ergonomski oblikovana i gumirana ručka, te lakohodni XXL kotači s kugličnim ležajem. Platnena košara od 70 l efekasno se puni zahvaljujući aerodinamičnom kućištu. Udobno električno pokretanje kao i stabilna prednja ručka za transport su dodatne komponente za ugodan rad. solo by AL-KO 4757 Li SP je idealan svemogući partner za Vaš vrt.

Gdje mogu kupiti solo by AL-KO 4757 Li SP i alternative

solo by AL-KO 4757 Li SP možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Ta je kosilica odličan proizvod ako tražite akumulatorsku kosilicu koja može sve.

Tehnički podatci

s prihvatnom košarom DA
Podesiva ručka DA
Akumulatorska obitelj Power Flex 42V maks.
Proizvodna linija Premium
Malčiranje DA
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Izvedba motora nema
Bočno izbacivanje DA
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Marka solo by AL-KO
Kućište, materijal čelik
Skupljanje DA
Funkcija 4u1
Podesiva ručka DA
Košara s prikazom punjenja DA
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Preuzmi 3 (0.00 B)
Preuzmi 4 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.