Aku kosilica solo by AL-KO 4757 Li VS ("set")

Br. art.:: 127538 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Jaka akumulatorska kosilica od 42 V iz serije PowerFlex
  • Uklj. akumulator i punjač u opsegu dostave
  • Robusno kućište od čeličnog lima za dugačak životni vijek
  • Velika radna širina u području košnje akumulatorske kosilice
  • Rad bez umaranja zahvaljujući bezstupanjskom pogonu kotača
  • Omogućava košnju, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje
  • Centralno podešavanje visine košnje
  • Optimalna košnja i skupljanje zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta

Zelena košnja na višoj tehničkoj razini: tiho i bez ispušnih plinova. To su glavne točke akumulatorskih kosilica solo by AL-KO, naših top modela na području „košnje trave" s akumulatorom.


solo by AL-KO 4757 Li VS akumulatorska kosilica iz serije PowerFlex

Inovativna akumulatorska tehnologija razvijena u Njemačkoj, a proizvedena u Austriji: solo by AL-KO 4757 Li VS impresionira savršenim rezultatima košnje u dokazanoj solo by AL-KO kvaliteti. Ova robusna akumulatorska kosilica svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i tiho. Intuitivno rukovanje zahvaljujući odabranim komponentama na najvišoj je razini.


Tehnički detalji za solo by AL-KO 4757 Li VS akumulatorsku kosilicu

Radna širina od 46 cm kod kosilice solo by AL-KO 4757 Li VS osigurava učinkovitu košnju travnatih površina i do 700 m². Visina košnje pritom se može jednim jednostavnim potezom centralno podesiti od 30 mm do 80 mm. Akumulator od 42 V napunit će se za oko 150 minuta i dat će dovoljno energije za rad ekonomičnog pogona kotača s 1 stupnjem. Na njemu se brzina može varijabilno podešavati između 2,5 i 4,5 km/h. Prava brzina za svakoga. Zahvaljujući funkciji 4INONE akumulatorska kosilica uz to može i malčirati te bočno izbaciti pokošenu travu. Stabilno kućište od čeličnog lima produžuje životni vijek akumulatorske kosilice. Ergonomski oblikovani rukohvat i gumirane drške te lakohodni XXL kotači s kugličnim ležajevima dodatno pozitivno utječu na rad bez umaranja. Platnena prihvatna košara od 70 l zahvaljujući aerodinamičnom kućištu učinkovito se puni travom. Ugodno električno pokretanje i stabilna prednja ručka za nošenje dodatne su komponente za udoban rad. Dakle, solo by AL-KO 4757 Li VS idealni je univerzalni uređaj za vaš vrt.
Jedan akumulator, mnogo vrtnih i šumarskih uređaja: solo by AL-KO 4757 Li VS dio je vaše serije PowerFlex. Vaša prednost: naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator za ovaj uređaj.


Gdje mogu kupiti solo by AL-KO 4757 Li VS i alternative

solo by AL-KO 4757 Li VS možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod, ako tražite akumulatorsku kosilicu koja može sve. Ako ne trebate akumulatorsku kosilicu za malčiranje i/ili bočno izbacivanje, preporučamo vam solo by AL-KO 4237 Li SP.


Naše prednosti za vas

naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator ovog uređaja. Datum kupovine: od 01.06.2017.

AL-KO premium usluga dostave: naše solo by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna, regionalna i specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Tehnički podatci

Vrsta pogona Akumulator
Akumulatorska obitelj Power Flex 42V maks.
Marka solo by AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.