Akumulatorska kosilica AL-KO 3.29 Li

Br. art.:: 113663 Male količine
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagano plastično kućište za veliku okretnost
  • Udobno centralno podešavanje visine košnje
  • Ručka za nošenje za lakši transport
  • Zahvaljujući sklopivom rukohvatu za pospremanje ne treba puno prostora
  • Li-ion 40 V / 4 Ah akumulator i punjač u opsegu isporuke. Kratko punjenje od samo cca. 90 min
  • Short charging time of approx. 90 min.

Bežični snagatori s inovativnom litij-ionskom tehnologijom: to su akumulatorske kosilice marke AL-KO iz akumulatorske serije EnergyFlex.


AL-KO akumulatorska kosilica 3.29 Li

Početni model marke AL-KO impresionira svojom malom težinom koja sprečava brzo umaranje prilikom košnje. Zahvaljujući inovativnim komponentama poput litij-ionskog akumulatora s prikazom punjenja AL-KO 3.29 Li je pouzdani partner za vaš vrt.


Tehnički detalji za AL-KO 3.29 Li

Svojom malom težinom zahvaljujući plastičnom kućištu te stoga i velikoj okretnosti i radnoj širini od 32 cm AL-KO 3.29 Li idealan je za njegu manjih vrtova. Litij-ionski akumulator od 40 V osigurava učinkovit rad na travnatim površinama do 250 m². Akumulator će se napuniti za cca. 1,5 sat. Visinu košnje možete samo jednim potezom udobno podesiti u 5 visina od 25 mm do 65 mm. Velika platnena prihvatna košara prima 30 l. Za lagani transport brinu se dobra ručka za nošenje, a rukohvat se radi uštede prostora prilikom skladištenja kosilice AL-KO Moweo 3.29 Li može sklopiti. Naša okretna akumulatorska kosilica s puno snage.
Akumulator je prikladan za sve uređaje iz serije EnergyFlex. Više o tome saznajte ovdje.


Gdje mogu kupiti AL-KO 3.29 Li i alternative

AL-KO 3.29 Li kupite sada preko naše internetske stranice ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ona je idealni partner za male vrtove. Ako želite akumulatorsku kosilicu s radnom širinom od 42 cm, preporučamo vam AL-KO 42.9 Li.


Naše prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator ovog uređaja. Datum kupovine: od 01.06.2017.

Tehnički podatci

Vrsta ručke Jednostavna metalna ručka
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Pogon kotača nema
Funkcija 2u1
Kućište, materijal Plastika
Vrsta pogona Akumulator
Skupljanje DA
Akumulatorska obitelj Energy Flex 40V maks.
Proizvodna linija Easy
Varijanta kućišta kosilice Classic
Podesiva ručka DA
Marka AL-KO
Podesiva ručka DA
Malčiranje NE
Bočno izbacivanje NE
Košara s prikazom punjenja DA
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
materijal prihvatne košare Plastika
s prihvatnom košarom DA
Podesiva visina rezanja centralno, 5 položaja
Izvedba motora nema
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.