Akumulatorska kosilica AL-KO Moweo 42.1 Li SP Energy Flex

Broj. art.:: 119992 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Akumulator i punjač su uključeni u opsegu isporuke
  • Pogon na stražnje kotače s jednom brzinom
  • Stabilno kućište od čeličnog lima
  • Moćan litij-ionski akumulator 5 Ah. Nema memorijski efekt – nema efekta samopražnjenja.
  • Optimalne karakteristike za košnju i sakupljanje zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta
  • Jednostavno 7-struko centralno podešavanje visine
  • Jednostavan rad zahvaljujući ergonomski oblikovanom rukohvatu s prekidačem i kotači s kugličnim ležajevima
  • Velika prihvatna košara za travu s prikazom razine napunjenosti
  • Motor bez četkica i održavanja

Bežični snagatori s inovativnom litij-ionskom tehnologijom: to su Moweo akumulatorske kosilice tvrtke AL-KO iz akumulatorske serije Energy Flex.


AL-KO Moweo 42.1 Li SP Energy Flex

Kompaktni model tvrtke AL-KO impresionira robusnim kućištem od čeličnog lima. AL-KO Moweo 42.1 Li SP razvijen je u Njemačkoj a proizvodi se u Austriji. Zahvaljujući inovativnim komponentama poput litij-ionskog akumulatora s prikazom punjenja AL-KO Moweo 42.1 Li SP dugoročni je partner za vaš vrt.


Tehnički detalji za AL-KO Moweo 42.1 Li SP

Pokretanje sigurnosnim ključem. Litij-ionski akumulator od 40 V osigurava učinkovit rad na travnatim površinama do 400 m². Zahvaljujući Li-Ion ćelijama, ovaj akumulator ima izuzetno dugi vijek trajanja i nema efekta samopražnjenja. Integrirani LED zaslon pokazuje kada je potrebno sljedeće punjenje. Akumulator se puni za 120 minuta. Udobno 7-struko centralno podešavanje visine rezanja između 30 i 75 mm. Velika prihvatna košara s prikazom napunjenosti od 65 l i učinkovito se puni zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta. Ergonomski oblikovani rukohvat i i kotači s kugličnim ležajevima omogućuju rad bez umaranja. Snažna podrška je i pogon stražnjih kotača s jednom brzinom.
Akumulator je pogodan za sve uređaje iz Energy Flex serije. Saznajte ovdje više o tome.


Gdje mogu kupiti AL-KO Moweo 42.1 Li SP i dodatni pribor

AL-KO Moweo 42.1 Li SP možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Idelan je partner za manje vrtove. Ako želite akumulatorsku kosilicu s radnom širinom od 46 cm, preporučamo vam akumulatorsku kosilicu AL-KO Moweo 46.0 Li SP.


Tehnički podatci

Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
materijal prihvatne košare Plastika
Košara s prikazom punjenja DA
s prihvatnom košarom DA
Izvedba motora nema
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
Kućište, materijal čelik
Skupljanje DA
Malčiranje NE
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Bočno izbacivanje NE
Varijanta kućišta kosilice Classic
Vrsta ručke Standardna obloga ručke
Funkcija 2u1
Akumulatorska obitelj Energy Flex 40V maks.
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Podesiva ručka DA
Vrsta pogona Akumulator
Podesiva ručka DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.