AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE Akumulatorska kosilica 382 Li Premium uključuje 2 baterije i punjač

Broj. art.:: 113844 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Dvije snažne 18V (5,0 Ah) litij-ionske baterije i punjač uključeni
  • S ergonomskim dvoručnom ručkom za maksimalnu jednostavnost korištenja
  • Uz maxRun Cockpit s eko načinom rada
  • Premium gumb za podešavanje visine
  • Teleskopskia ručka
  • Čvrsta plastična/platnena košara s indikatorom napunjevosti
  • Može se postaviti okomito radi lakšeg čišćenja
  • Uključuje klin za malčiranje

Novi maxRUN kokpit u AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE Akumulatorskoj kosilici za travu 382 Li Premium

Ovaj model vrhunskog dizajna iz AL-KO nudi vam udoban rad zahvaljujući brojnim značajkama. Također zahvaljujući inovativnim komponentama kao što je litij-ionska baterija, AL-KO 382 Li Premium je dugoročni partner za vaš vrt. Udoban rad s maxRUN kokpitom

Litij-ionska baterija od 18 V osigurava učinkovit rad na travnjacima do 400 m². Zahvaljujući Li-Ion ćelijama, ova baterija je iznimno izdržljiva i nema samopražnjenje. Baterija se puni za 46 minuta Vrhunsko podešavanje visine košenja sa 6 središnjih postavki, pri čemu je visina rezanja podesiva između 20 i 75 mm. Koš za sakupljanje od plastike/tkanine s indikatorom razine napunjevosti ima 45 l i učinkovito se puni zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta. Teleskopski upravljač također je posebno vrijedan pažnje - idealan za individualnu prilagodbu veličini vašeg tijela, uključujući udoban gumb za podešavanje visine koji se glatko pokreće - pritiskom na gumb vrlo jednostavno postavlja željenu visinu rezanja. S integriranom ručkom za nošenje za lak transport i funkciju malčiranja.

S AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorskoj obitelji savršeno ste opremljeni za svaku primjenu zahvaljujući našim brojnim vrtnim alatima. Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V kućnim i vrtnim baterijskim sustavom.

2x baterija (5,0 Ah) i brzi punjač uključeni.

Uz L-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE Li-ion bateriju, imate pristup različitim vremenima rada i punjenja jer možete birati između četiri različite veličine Ah. Dostupne su baterije od 2,5 / 4 / 5 i 6 Ah.

Kupite AL-KO akumulatorsku kosilicu 382 Li Premium i alternative

Kupite akumulatorsku kosilicu 382 Li Premium sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako više volite premium akumulatorsku kosilicu s većom širinom košnje (51 cm), preporučamo 512 Li VS-W s br. 123012.

Naše prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja.

Tehnički podatci

Promjer kotača straga, mm 220
Pogon kotača nema
s prihvatnom košarom DA
Kućište, materijal Plastika
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 85
Akumulatorska obitelj AL-KO 18V Bosch Home & Garden kompatibilan
Broj noževa 1
Vibracije ahw, m/s^2 8
Prihvatna košara, l 45
Skupljanje DA
Vrsta pogona Akumulator
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
K vrijednost (m/s^2) 1
Za površine do qm 400
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 95
Promjer kotača prednji, mm 155
Bočno izbacivanje NE
Kotači s kugličnim ležajevima NE
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 25
Funkcija 3u1
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 1
Košara s prikazom punjenja DA
Malčiranje DA
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium
Radna širina, cm 38
Visina reza min/maks. mm 20 - 75
Izvedba motora nema
Podesiva ručka DA
Vrsta podešavanja visine ručke Podešavanje visine Comfort
Vrsta ručke Standardna obloga ručke
Podesiva ručka DA
Kosilica Cockpit na rukohvatu s kokpitom
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.