AL-KO električna kosilica 3.22 E Easy

Broj. art.:: 113849
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažan univerzalni motor sa 1200W
  • Čvrsta plastična košara s indikatorom razine
  • Centralno podešavanje visine košenja
  • Agilan i kompaktan
  • Agile and compact

Dizajn - redefiniran u električnoj kosilici AL-KO 3.22 E Easy

Naš novi jezik dizajna također se odražava u početnom segmentu naših električnih kosilica. Elegantan, novi dizajn uparen s visokom vrijednošću prepoznavanja - naš novi jezik dizajna.

Agilan s puno opreme

Zahvaljujući svom radu bez emisija i tihom radu, električna kosilica savršen je pomoćnik za njegu travnjaka u svakom stambenom području. Sa svojim snažnim električnim motorom od 1200 W možete se kretati bez ispušnih plinova, motornog ulja, stvaranja topline i buke. Rad s kabelom omogućuje tihi rad bez brige o vremenu punjenja ili dolijevanja goriva - i bez dodatne težine baterije ili spremnika za benzin. Osjećaj postignuća: glatka, zelena košnja s malo težine i puno udobnosti u vožnji.

Kompaktni model 3.22 E Easy sa širinom košnje od 32 cm posebno impresionira svojim kompaktnim dizajnom bez izbočenih kotača - idealno za preciznu košnju blizu ruba u kutovima i malim, krivim vrtovima. Sa svojom čvrstom ručkom za nošenje, središnjim podešavanjem visine košenja i malom težinom od 12 kg, u ovu kosilicu ugradili smo mnoge elemente udobnosti - također idealne za vlasnike vrtova ili starije osobe kojima je jednostavno rukovanje.

Sa svojom širinom košnje od 32 cm i plastičnom kutijom za sakupljanje od 35 L, kosilica je prikladna za travnjake do 250 m². Zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta i velikom otvoru, pokos se optimalno hvata, a kompaktna kutija za prikupljanje trave učinkovito se puni. Uz to, kutija za prikupljanje s indikatorom razine i ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje olakšava vaš rad. Sklopivi upravljač osigurava pohranu koja štedi prostor.

Kupite električnu kosilicu AL-KO 3.22 E Easy & alternative

Kupite električnu kosilicu 3.22 E Easy sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako želite ovu kosilicu s većom širinom košnje od 38 cm, preporučujemo 3.82 E Easy (br. art. 113850)

Tehnički podatci

Snaga motora kW 1 KW
Marka 001
Radna širina, cm 32 CM
Visina reza min/maks. mm 20 - 75 MM
Proizvodna linija EASY
Podesiva ručka NE
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
Vrsta ručke Jednostavna metalna ručka
Podesiva ručka NE
Kosilica Cockpit na rukohvatu nema kokpit
Duljina u cm bez pakiranja 123 CM
Visina u cm bez pakiranja 97 CM
Širina u cm bez pakiranja 36.5 CM
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 94
Funkcija 2u1
Vrsta pogona Električni
materijal prihvatne košare Plastika
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 81
Košara s prikazom punjenja DA
Vibracije ahw, m/s^2 2.5
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 95
K vrijednost (m/s^2) 1.5
Max Airflow Technology Nein
Malčiranje NE
Broj noževa 1 ST
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
s prihvatnom košarom DA
Bočno izbacivanje NE
Neto težina u kg 12.1 KG
Pogon kotača nema
Prihvatna košara, l 35 L
Promjer kotača straga, mm 180 MM
Kućište, materijal Plastika
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Promjer kotača prednji, mm 155 MM
Skupljanje DA
Brzina naprijed maks.km/h 2.5 KMH
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Upute za uporabu Preuzmi (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.