AL-KO električna kosilica 3.22 E Easy

Broj. art.:: 113849
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažan univerzalni motor sa 1200W
  • Čvrsta plastična košara s indikatorom razine
  • Centralno podešavanje visine košenja
  • Agilan i kompaktan
  • Agile and compact

Dizajn - redefiniran u električnoj kosilici AL-KO 3.22 E Easy

Naš novi jezik dizajna također se odražava u početnom segmentu naših električnih kosilica. Elegantan, novi dizajn uparen s visokom vrijednošću prepoznavanja - naš novi jezik dizajna.

Agilan s puno opreme

Zahvaljujući svom radu bez emisija i tihom radu, električna kosilica savršen je pomoćnik za njegu travnjaka u svakom stambenom području. Sa svojim snažnim električnim motorom od 1200 W možete se kretati bez ispušnih plinova, motornog ulja, stvaranja topline i buke. Rad s kabelom omogućuje tihi rad bez brige o vremenu punjenja ili dolijevanja goriva - i bez dodatne težine baterije ili spremnika za benzin. Osjećaj postignuća: glatka, zelena košnja s malo težine i puno udobnosti u vožnji.

Kompaktni model 3.22 E Easy sa širinom košnje od 32 cm posebno impresionira svojim kompaktnim dizajnom bez izbočenih kotača - idealno za preciznu košnju blizu ruba u kutovima i malim, krivim vrtovima. Sa svojom čvrstom ručkom za nošenje, središnjim podešavanjem visine košenja i malom težinom od 12 kg, u ovu kosilicu ugradili smo mnoge elemente udobnosti - također idealne za vlasnike vrtova ili starije osobe kojima je jednostavno rukovanje.

Sa svojom širinom košnje od 32 cm i plastičnom kutijom za sakupljanje od 35 L, kosilica je prikladna za travnjake do 250 m². Zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta i velikom otvoru, pokos se optimalno hvata, a kompaktna kutija za prikupljanje trave učinkovito se puni. Uz to, kutija za prikupljanje s indikatorom razine i ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje olakšava vaš rad. Sklopivi upravljač osigurava pohranu koja štedi prostor.

Kupite električnu kosilicu AL-KO 3.22 E Easy & alternative

Kupite električnu kosilicu 3.22 E Easy sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako želite ovu kosilicu s većom širinom košnje od 38 cm, preporučujemo 3.82 E Easy (br. art. 113850)

Tehnički podatci

Marka 001
Snaga motora kW 1 KW
Proizvodna linija EASY
Radna širina, cm 32 CM
Visina reza min/maks. mm 20 - 75 MM
Podesiva ručka NE
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
Vrsta ručke Jednostavna metalna ručka
Podesiva ručka NE
Kosilica Cockpit na rukohvatu nema kokpit
Skupljanje DA
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 81
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Kućište, materijal Plastika
K vrijednost (m/s^2) 1
Broj noževa 1 ST
Pogon kotača nema
Širina u cm bez pakiranja 36 CM
Košara s prikazom punjenja DA
Promjer kotača straga, mm 180 MM
Vibracije ahw, m/s^2 2.5
Max Airflow Technology Nein
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 95
materijal prihvatne košare Plastika
Brzina naprijed maks.km/h 2 KMH
Duljina u cm bez pakiranja 123 CM
Bočno izbacivanje NE
Promjer kotača prednji, mm 155 MM
Prihvatna košara, l 35 L
Malčiranje NE
s prihvatnom košarom DA
Visina u cm bez pakiranja 97 CM
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 94
Neto težina u kg 12.1 KG
Vrsta pogona Električni
Funkcija 2u1
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
Za površine do qm 250
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.