AL-KO električna kosilica 3.82 E Easy

Broj. art.:: 113850 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažan univerzalni motor sa 1600W
  • Čvrsta plastična košara s indikatorom razine košare
  • Centralno podešavanje visine košenja
  • Praktična ručka za nošenje
  • Agilan i kompaktan

Dizajn - redefiniran u električnoj kosilici AL-KO 3.82 E Easy

Naš novi dizajna također se odražava u početnom segmentu naših električnih kosilica. Elegantan, novi dizajn uparen s visokom vrijednošću prepoznavanja - naš novi jezik dizajna.

Agilan s puno opreme

Zahvaljujući svom radu bez emisija i tihom radu, električna kosilica savršen je pomoćnik za njegu travnjaka u svakom stambenom području. Sa svojim snažnim električnim motorom od 1600 W možete se kretati bez ispušnih plinova, motornog ulja, stvaranja topline i buke. Rad s kabelom omogućuje tihi rad bez brige o vremenu punjenja ili dolijevanja goriva - i bez dodatne težine baterije ili spremnika za benzin. Osjećaj postignuća: glatka, zelena košnja s malo težine i puno udobnosti u vožnji.

Kompaktni model 3.82 E Easy sa širinom košnje od 38 cm posebno impresionira svojim kompaktnim dizajnom bez izbočenih kotača - idealno za preciznu košnju blizu ruba u kutovima i malim, krivim vrtovima. Sa svojom stabilnom ručkom za nošenje, središnjim podešavanjem visine košenja i malom težinom od 15,1 kg, u ovu kosilicu ugradili smo mnoge elemente udobnosti - također idealne za vlasnike vrtova ili starije osobe kojima je jednostavno rukovanje.

Sa svojom širinom košnje od 38 cm i plastičnom košem za sakupljanje trave od 45 L, kosilica je prikladna za travnjake do 500 m². Zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta i velikom otvoru, pokos se optimalno hvata, a kompaktna kutija za prikupljanje trave učinkovito se puni. Uz to, kutija za prikupljanje s indikatorom razine i ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje olakšava vaš rad. Sklopivi upravljač, na koji je pričvršćen rasterećenje vučne užadi, osigurava pohranu koja štedi prostor.

Kupite električnu kosilicu AL-KO 3.82 E Easy & alternative

Kupite električnu kosilicu 3.82 E Easy sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako želite još više udobnosti za svoju električnu kosilicu, preporučamo 38.2 E Comfort (br. artikla 113852).

Tehnički podatci

K vrijednost (m/s^2) 1
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Vrsta pogona Električni
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 80
Košara s prikazom punjenja DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 94
Prihvatna košara, l 45
Funkcija 2u1
Broj noževa 1
Bočno izbacivanje NE
materijal prihvatne košare Plastika
s prihvatnom košarom DA
Pogon kotača nema
Skupljanje DA
Promjer kotača prednji, mm 155
Za površine do qm 500
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Malčiranje NE
Promjer kotača straga, mm 220
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
Kućište, materijal Plastika
Marka AL-KO
Proizvodna linija Easy
Radna širina, cm 38
Visina reza min/maks. mm 20 - 75
Snaga motora kW 1600
Podesiva ručka DA
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
Vrsta ručke Jednostavna metalna ručka
Podesiva ručka NE
Kosilica Cockpit na rukohvatu nema kokpit
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.