Battery-lawnmower 4757 Li Sp All In

Broj. art.:: 127414
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Jaki akumulator od 42 V iz serije PowerFlex za košnju bez emisija (akumulator i punjač uklj. u opseg isporuke)
  • Robusno kućište od čeličnog lima za dugačak životni vijek
  • Velika radna širina u području košnje akumulatorske kosilice
  • Rad bez umaranja zahvaljujući pogonu kotača
  • Omogućava košnju, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje

Zelena košnja na višoj tehničkoj razini: tiho i bez ispušnih plinova. To su glavne točke akumulatorskih kosilica solo® by AL-KO, naših top modela na području „košnje trave" s akumulatorom.


solo® by AL-KO 4757 Li SP akumulatorska kosilica iz serije PowerFlex

Inovativna akumulatorska tehnologija razvijena u Njemačkoj, a proizvedena u Austriji: solo® by AL-KO 4757 Li SP impresionira savršenim rezultatima košnje u dokazanoj solo® by AL-KO kvaliteti. Ova robusna akumulatorska kosilica svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i tiho. Intuitivno rukovanje zahvaljujući odabranim komponentama na najvišoj je razini.


Tehnički detalji za solo® by AL-KO 4757 Li SP akumulatorsku kosilicu

Radna širina od 46 cm kod kosilice solo® by AL-KO 4757 Li SP osigurava učinkovitu košnju travnatih površina i do 700 m². Visina košnje pritom se može jednim jednostavnim potezom centralno podesiti od 30 mm do 80 mm. Akumulator od 40 V napunit će se za oko 150 minuta i dat će dovoljno energije za rad ekonomičnog pogona kotača s 1 stupnjem. Zahvaljujući funkciji 4INONE akumulatorska kosilica uz to može i malčirati te bočno izbaciti pokošenu travu. Stabilno kućište od čeličnog lima produžuje životni vijek akumulatorske kosilice. Ergonomski oblikovani rukohvat i gumirane drške te lakohodni XXL kotači s kugličnim ležajevima dodatno pozitivno utječu na rad bez umaranja. Platnena prihvatna košara od 70 l zahvaljujući aerodinamičnom kućištu učinkovito se puni travom. Ugodno električno pokretanje i stabilna prednja ručka za nošenje dodatne su komponente za udoban rad. Dakle, solo® by AL-KO 4757 Li SP idealni je univerzalni uređaj za vaš vrt.
Jedan akumulator, mnogo vrtnih i šumarskih uređaja: solo® by AL-KO 4757 Li SP dio je vaše serije PowerFlex. Ako posjedujete i druge PowerFlex uređaje, akumulator koji već imate jednostavno stavite u akumulatorsku kosilicu. Ako solo® by AL-KO 4757 Li SP kupujete kao prvi akumulatorski uređaj iz serije PowerFlex, akumulator možete koristiti također i za druge uređaje iz PowerFlex serije. Vaša prednost: naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator za ovaj uređaj.


Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO 4757 Li SP i alternative

solo® by AL-KO 4757 Li SP možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod, ako tražite akumulatorsku kosilicu koja može sve. Ako ne trebate akumulatorsku kosilicu za malčiranje i/ili bočno izbacivanje, preporučamo vam solo® by AL-KO 4237 Li SP.


Naše prednosti za vas

naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator ovog uređaja. Datum kupovine: od 01.06.2017.

AL-KO premium usluga dostave: naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna, regionalna i specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Tehnički podatci

Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Premium
Radna širina, cm 46 CM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80
Izvedba motora nema
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Bočno izbacivanje DA
Za površine do qm 700
Malčiranje DA
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 90
Funkcija 4u1
Brzina naprijed maks.km/h 3 KMH
Kotači s kugličnim ležajevima DA
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori
Promjer kotača straga, mm 280
Varijanta kućišta kosilice Classic
K vrijednost (m/s^2) 1
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Broj noževa 1 ST
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 91
Vrsta pogona Akumulator
Vibracije ahw, m/s^2 2.5
Prihvatna košara, l 70
Kućište, materijal čelik
Akumulatorska obitelj Power Flex 42V maks.
Skupljanje DA
s prihvatnom košarom DA
Promjer kotača prednji, mm 180
Košara s prikazom punjenja DA
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 80
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 1
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.