Benzinska kosilica AL-KO Comfort 42.0 P-A

Br. art.:: 119935 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
 • Robusno podešavanje pojedinačnih kotača
 • Ergonomski oblikovani rukohvat
 • XL kotači za lako napredovanje
 • Prihvatna košara s prikazom punjenja

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjavaju naše „Comfort" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica Comfort 42.0 P-A

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica Comfort 42.0 P-A tvrtke AL-KO. Razvijena u Njemačkoj, a izrađena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. S kosilicama serije „Comfort" košnja trave se pretvara u užitak.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu Comfort 42.0 P-A

Ova kosilica trijumfira svojom okretnošću i malom radnom širinom. Visina košnje podešava se pomoću pojedinačnih kotača u 7 položaja od 25 mm do 75 mm. AL-KO Pro motori od 1,9 kW s ventilima s gornje strane pružaju izvrsnu učinkovitost što se vidi po većoj snazi i smanjenoj potrošnji. Zahvaljujući lakohodnim XL kotačima bez muke ćete napredovati u vrt. Funkcija 2INONE donosi vam stražno izbacivanje i skupljanje trave. Ergonomski oblikovani rukohvat i mala težina povećavaju udobnost u radu. Aerodinamično kućište od čeličnog lima osigurava čisto skupljanje.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Comfort 42.0 P-A i alternative

Benzinsku kosilicu Comfort 42.0 P-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Comfort 42.0 P-A učinkoviti je pomagač za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu s radnom širinom od 46 cm i pogonom kotača? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu Comfort 46.0 SP-A.

  Tehnički podatci

  Električni start NE
  Proizvodna linija Comfort
  Varijanta kućišta kosilice Classic
  Podesiva ručka DA
  Košara s prikazom punjenja DA
  Malčiranje NE
  Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
  Vrsta pogona Benzin
  Bočno izbacivanje NE
  Kućište, materijal čelik
  Automatski prigušivač dostupan DA
  PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
  s prihvatnom košarom DA
  Vrsta motora 4-taktni
  Pogon kotača nema
  Vrsta noževa Dijamantno brušeni
  materijal prihvatne košare Plastika
  Model motora 026
  Skupljanje DA
  Primer NE
  Broj cilindara motora Količina cilindara motora
  Kotači s kugličnim ležajevima DA
  Podesiva ručka NE
  Marka AL-KO
  Funkcija 2u1
  Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
  Preuzmi 1 (0.00 B)
  Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

  Želite li kolačiće?

  Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


  Upotreba podataka

  Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

  Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.