Benzinska kosilica AL-KO Comfort 51.0 P-A

Br. art.:: 119941 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kućište od čeličnog lima sa MaxAirflow tehnologijom za najbolja svojstva košenja i izbacivanja
  • Jednostavno centralno podešavanje visine košnje
  • Ergonomski oblikovan rukohvat
  • XXL kotači s kugličnim ležajem za jednostavno napredovanje
  • 4u1 funkcija (košnja, izbacivanje, malčiranje, bočno izbacivanje)
  • Udobno nošenje zahvaljujući prednjoj ručki

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjuju naše “Comfort"- benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu Vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica AL-KO Comfort 51.0 P-A

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja AL-KO benzinska kosilica Comfort 51.0 P-A. Razvijena u Njemačkoj a izrađena u Austriji ova Vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u svakom vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. Zu kosilice serije „Comfort“ košnja trave postat će pravi užitak.


Tehnički detalji benzinske kosilice Comfort 51.0 P-A

Uz radnu širinu od 51 cm benzinska kosilica će i u velikim vrtovima (do 1800 m²) osigurati brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. AL-KO pro motori od 2,1 kW s ventilima s gornje strane pružaju izvrsnu učinkovitost, što se vidi po većoj snazi i smanjenoj potrošnji. Funkcija 4u1 nudi Vam košnju, sakupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje trave. Ergnomski oblikovani rukohvat povećava udobnost u radu. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 60 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu AL-KO Comfort 51.0 P-A i alternative

Benzinsku kosilicu Comfort 51.0 P-A možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Comfort 51.0 P-A učinkoviti je pomoćnik za njegu Vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu sa 51 cm radne širine i pogonom kotača? U tom slučaju Vam preporučujemo benzinsku kosilicu AL-KO Comfort 51.0 SP-B

Tehnički podatci

Model motora 027
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Košara s prikazom punjenja DA
Vrsta pogona Benzin
Varijanta kućišta kosilice Highline
Proizvodna linija Comfort
materijal prihvatne košare Plastika
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
s prihvatnom košarom DA
Pogon kotača nema
Skupljanje DA
Automatski prigušivač dostupan DA
Bočno izbacivanje DA
Vrsta motora 4-taktni
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Podesiva ručka DA
Primer NE
Malčiranje DA
Električni start NE
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Funkcija 4u1
Kućište, materijal čelik
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.