Benzinska kosilica AL-KO Comfort 51.0 SP-A

Broj. art.:: 119944 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača s 1 brzinom
  • Velika radna širina za učinkovit rad
  • Ergonomski oblikovani rukohvat
  • XXL kotači za lako napredovanje
  • Udobno podešavanje visine košnje

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjavaju naše „Comfort" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-A

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-A tvrtke AL-KO. Razvijena u Njemačkoj, a izrađena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. Uz kosilice serije „Comfort" košnja trave postat će pravi užitak.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-A

Uz radnu širinu od 51 cm benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-A će vam i u velikim vrtovima (do 1800 m²) osigurati brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. AL-KO Pro motori od 2,1 kW s ventilima s gornje strane pružaju izvrsnu učinkovitost što se vidi po većoj snazi i smanjenoj potrošnji. Zahvaljujući pogonu kotača s 1 brzinom lakohodnim XXL kotačima bez muke ćete napredovati u vrtu. Funkcija 4INONE nudi vam stražno izbacivanje, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje trave. Ergonomski oblikovani rukohvat povećava udobnost u radu. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 60 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-A i alternative

Benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-A učinkoviti je pomoćnik za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu s zahvatom od 51 cm bez bočnog izbacivanje trave? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu AL-KO Comfort 51.0 SP-B.

Tehnički podatci

Za površine do qm 1800
Max Airflow Technology Ja
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 86
Varijanta kućišta kosilice Highline
Vrsta pogona Benzin
snaga uređaja u kW 2.1
Promjer kotača prednji, mm 200
Funkcija 4u1
Malčiranje DA
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Prihvatna košara, l 60
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
materijal prihvatne košare Plastika
Kućište, materijal čelik
Bočno izbacivanje DA
Vibracije ahw, m/s^2 6
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
s prihvatnom košarom DA
Košara s prikazom punjenja DA
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
K vrijednost (m/s^2) 2
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 96
Skupljanje DA
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Promjer kotača straga, mm 280
Broj noževa 1
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort
Radna širina, cm 51
Model motora AL-KO Pro 145 QSS
Snaga kW 2.1
Vrsta motora 4-taktni
Motor ccm 139
Motor o/min 2850
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Električni start NE
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka DA
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
Vrsta ručke Ergonomska obloga ručke
Podesiva ručka DA
Kosilica Cockpit na rukohvatu nema kokpit
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.