Benzinska kosilica AL-KO Comfort 51.0 SP-A

Broj. art.:: 119944
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača s 1 brzinom
  • Velika radna širina za učinkovit rad
  • Ergonomski oblikovani rukohvat
  • XXL kotači za lako napredovanje
  • Udobno podešavanje visine košnje

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjavaju naše „Comfort" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-A

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-A tvrtke AL-KO. Razvijena u Njemačkoj, a izrađena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. Uz kosilice serije „Comfort" košnja trave postat će pravi užitak.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-A

Uz radnu širinu od 51 cm benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-A će vam i u velikim vrtovima (do 1800 m²) osigurati brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. AL-KO Pro motori od 2,1 kW s ventilima s gornje strane pružaju izvrsnu učinkovitost što se vidi po većoj snazi i smanjenoj potrošnji. Zahvaljujući pogonu kotača s 1 brzinom lakohodnim XXL kotačima bez muke ćete napredovati u vrtu. Funkcija 4INONE nudi vam stražno izbacivanje, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje trave. Ergonomski oblikovani rukohvat povećava udobnost u radu. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 60 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-A i alternative

Benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-A učinkoviti je pomoćnik za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu s zahvatom od 51 cm bez bočnog izbacivanje trave? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu AL-KO Comfort 51.0 SP-B.

Vaše prednosti

Posebno visoko, posebno veliko – to je temelj MaxAirflow tehnologije. Zahvaljujući posebno visokom kućištu od čeličnog lima i posebno velikom izbačajnom kanalu protok zraka povećava se za 42% zbog čeka se pokošena trava, za razliku od standardnih kosilica, u prihvatnu košaru ne izbacuje nisko, već u viskom luku. Zato se prihvatna košara učinkovito puni sa stražnje strane bez začepljivanja izbačajnog kanala. Dodatna prednost: uklonjiva servisna zaklopka za lako održavanje kosilice.

Zahvaljujući MaxAirflow tehnologiji pokošena trava dolazi do stražnjeg dijela košare zbog čega se ona puni do samog vrha, pa ju treba rjeđe prazniti.

Zahvaljujući jezičcu košare prihvatna se košara može objesiti udobno i precizno.

Tehnički podatci

Snaga kW 2.1 KW
Marka 001
Proizvodna linija Comfort
Radna širina, cm 51 CM
Model motora 027
Motor ccm 139
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2850
Broj cilindara motora 1
Električni start NE
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka DA
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
Vrsta ručke Ergonomska obloga ručke
Podesiva ručka DA
Kosilica Cockpit na rukohvatu nema kokpit
Duljina u cm bez pakiranja 159 CM
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Košara s prikazom punjenja DA
K vrijednost (m/s^2) 2
Funkcija 4u1
Za površine do qm 1800
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Prihvatna košara, l 60 L
Visina u cm bez pakiranja 108 CM
Malčiranje DA
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Brzina naprijed maks.km/h 3 KMH
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Broj noževa 1 ST
Širina u cm bez pakiranja 59 CM
materijal prihvatne košare Plastika
Vibracije ahw, m/s^2 6
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Neto težina u kg 35.3 KG
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 86
Max Airflow Technology Ja
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
s prihvatnom košarom DA
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Varijanta kućišta kosilice Highline
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 96
snaga uređaja u kW 2.1
Kućište, materijal čelik
Bočno izbacivanje DA
Skupljanje DA
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Vrsta pogona Benzin
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.