Benzinska kosilica AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus

Br. art.:: 119943 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača s 1 brzinom za jednostavno košenje
  • Udobno, centralno podešavanje visine košnje
  • Ergonomski oblikovani rukohvat za udoban rad
  • XL kotači s kugličnim ležajem za lako napredovanje
  • Udobno nošenje zahvaljujući prednjoj ručki
  • Kućište od čeličnog lima sa MaxAirflow tehnologijom za najbolja svojstva košenja i sakupljanja
  • 4u1 funkcija (košenje, sakupljanje, malčiranje, bočno izbacivanje)

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjuju naše „Comfort" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu Vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-B Plus

Quality for Life (kvaliteta za život). To obećaje odjel za razvitak benzinskih kosilica AL-KO Comfort serije u Njemačkoj i proizvodnja u Austriji. Pomoću pouzdanih i efikasnih karakteristika te inovativne tehnologije, benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-B Plus Vam olakšava radove u vrtu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u svakom vrtu. Aerodinamično kućište od čeličnog lima pojednostavljuje sakupljanje trave i osigurava dug radni vijek benziske kosilice.


Tehnički detalji benzinske kosilice Comfort 51.0 SP-B Plus

Uz radnu širinu od 51 cm benzinska kosilica osigurava efikasno košenje u velikim vrtovima do 1800 m². Visina košenja podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-B opremljena je sa 2,3 kW jakim i dugovječnim Briggs&Stratton benzinskim motorom. Zahvaljujući 4u1 funkciji, ova kosilica Vam omogućuje košenje, sakupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje trave. Ergonomski oblikovani rukohvat i XL lakohodni kotači povećavaju udobnost u radu. Zahvaljujući aerodinamičnom kućištu od čeličnog lima kosilica Comfort 51.0 SP-B Plus posebno dobro prikuplja travu. Stoga prihvatnu košaru od 60 l sa prikazom punjenja ne morate tako često prazniti.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-B Plus i dodatke

Benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-B Plus možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Comfort 51.0 SP-B Plus je učinkoviti pomoćnik za njegu Vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu bez bočnog izbacivanja? Tada Vam preporučujemo benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-B.

Tehnički podatci

Automatski prigušivač dostupan DA
Bočno izbacivanje DA
materijal prihvatne košare Plastika
Proizvodna linija Comfort
Podesiva ručka DA
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Vrsta motora 4-taktni
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Primer NE
Marka AL-KO
Varijanta kućišta kosilice Highline
s prihvatnom košarom DA
Skupljanje DA
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Model motora B&S Series 625EXi
Košara s prikazom punjenja DA
Malčiranje DA
Vrsta pogona Benzin
Podesiva ručka DA
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Funkcija 4u1
Kućište, materijal čelik
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.